Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Parkovací videoseriál (10. díl): Jen si v klidu dotankuju a hned jedu

David Bureš
Diskuze (3)
Parkovací brzda? Ta mne netankuje!

Tankujícího řidiče nerozhodil fakt, že mu jeho SUV ujelo do pole.

Řidič Fordu Escape přijel k čerpací stanici, aby si natankoval palivo do kanystru. Mezitím mu jeho SUV zmizelo, aniž by si toho tankující řidič vůbec všiml. Zřejmě při zastavení nezatáhl parkovací brzdu.

Za zády tankujícího muže se americké SUV dalo samovolně do pohybu a rozjelo se k blízkému poli. Řidič si toho nevšiml, ani když se otočil a rozhlédl do dálky v době, kdy jeho Ford už zmizel za blízkým horizontem. Zřejmě v tuto chvíli hledal zdroj hluku, který během tankování slyšel.

Krátce poté se na benzinové stanici objeví čtveřice postav, směřujících k ujetému automobilu. Až nyní si stále tankující majitel Fordu všímá, že mu jeho vůz zmizel, a co víc, že skončil v přilehlém poli. Konečně nastal čas přestat čerpat palivo a jít se podívat, co se s vozidlem stalo.

Označení Escape (v angličtině znamenající útěk) dostává v souvislosti s tímto videem zcela nový rozměr.

David Bureš
Diskuze (3)
13. 8. 2011 21:21
hehe
no co auto chtělo na výlet >:-[]
Avatar - white label
13. 8. 2011 17:50
Ruční brzda
V článku se uvádí jako nejpravděpodobnější zdroj problému nezatáhlá ruční brzda, ale ono by i stačilo dát volič autmatu do polohy P. ;-)
Avatar - Ham.
13. 8. 2011 11:06
Pohoda, klídek, tabáček
prostě bystrý chlapík se pozná na první pohled, jenom škoda, že nemá Toyotu, mohl to svést na samovolné přidání plynu....