Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Podoba nového BMW 7 vyzrazena

Michal Fokt
Diskuze (120)
Nejnovější špionážní snímky ukazují novou sedmičku zcela odhalenou. Žádné velké překvapení však nečekejte.

Na facebookovém profilu Auto Buzz se objevily fotografie, ukazující finální podobu nové generace sedmičkového BMW, z něhož někdo za tímto účelem stáhl plachtu a netrvalo dlouho a na webu nizozemského Auto Week se objevily další fotky ze stejné lokality, čímž se nám vlastně nová sedmička v předpremiéře kompletně odhalila.

Pokud jste ale čekali nějaké dramatické změny, musím vás zklamat, šlo se cestou evoluce a míchání stylistických řešení, použitých na jiných modelech značky, hovořím zejména o spodní části předního nárazníku ve stylu omlazené šestky. Velké ledviny masky chladiče nově doplní relativně menší světlomety s laserovou technikou, záď nese nový design zadních svítilen, které spojuje chromový pásek.

Také interiér vám bude povědomý - základní tvary byla zachovány, byť došlo k dílčím změnám na středovém tunelu a v rámci současného trendu i k další redukci počtu tlačítek a ovladačů tamtéž. Fotky toho o použité technice moc neprozradí, nicméně už starší informace hovoří o citelném snížení váhy a pravděpodobném použití základního dvoulitrového čtyřválce se 191 kW, šestiválce s 243 kW, osmiválce s 338 kW a pro některé trhy i s V12 6,6 l o výkonu 441 kW. ...a pochopitelně i dva plug-in hybridy a nějaké ty turbodiesely.

Michal Fokt
Diskuze (120)
Avatar - romgator
3. 1. 2015 17:36
Re: Vcelku fajn
Ach tak. Pardon. Ty palce dolů mě nijak netrápí. Tu a tam něco okomentuji, vlastní příspěvek dávám jen tehdy, pokud mám co říct, jinak ne.
Avatar - wikinko
3. 1. 2015 15:19
Re: Staré nové ....
topper, ake emocie by si chcel od 7cky? 7er ma vyzerat presne tak, ako vyzera auto na tychto fotkach. a ty tu pleties Ccko a ...ach boze, octaviu po facelifte,
Avatar - wikinko
3. 1. 2015 15:16
Re: Staré nové ....
ako vzdy
Avatar - Hammunasakra
3. 1. 2015 13:29
Re: nove foto
Jenom to s. To vostatní nech >:-[]
Avatar - Deutsch
3. 1. 2015 13:22
Re: nove foto