Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Avia Bivoj a EcoPraktik - Speciál pro Čechy a Slováky

Ladislav Černý
Diskuze (1)
Vozy šité na míru zákazníka mívají největší úspěch. Letňanská Avia připravila edice Bivoj a EcoPraktik.

Společnost Avia Ashok Leyland Motors vyšla vstříc požadavkům svých zákazníků ze specifických odvětví. Začala nabízet speciální edici svých modelů, které odpovídají těm nejnáročnějším potřebám ve třídě středně lehkých nákladních automobilů.

Avia používá celkově pozinkovanou karoserii kabiny a dává na ni osmiletou záruku proti prorezavění. Na celé vozidlo pak platí tříletá záruka bez omezení kilometrů. Edice Bivoj a EcoPraktik jsou určené především pro český a slovenský trh.

„Limitovaná nabídka reaguje na požadavky ze strany zákazníků. Vozidla jsou postavena na míru pro odvětví stavebnictví a komunálních služeb, kam míří z Letňan většina produkce. Tyto nákladní vozy vynikají robustním podvozkem s výbavou pro kvalitní nástavbu a nižšími provozními náklady. Je to díky výrazně nižší spotřebě paliva či nízkým nákladům na údržbu, servis a náhradní díly,“ vyjmenovává hlavní odlišnosti vedoucí marketingu AALM Michal Bačkovský.

O vozidla Avia se v průběhu dvou měsíců, kdy nabídka edice Bivoj a EcoPraktik trvá, výrazně zvedl zájem. Bivoj odpovídá požadavkům domácího trhu, EcoPraktik je pak určený pro Slovensko.

Součástí série Bivoj jsou 19,5‘‘ kola s vysokým profilem za účelem vyšší světlé výšky, pomocný pohon dle výběru zákazníka a jím plánované nástavby či uzávěrka diferenciálu zadní nápravy.

Výhodou automobilky AALM je schopnost nabídnout zákazníkům kompletní servis při řešení jejich potřeb v oblasti přepravy materiálu. „Naše služby fungují jako komplexní systém. Dokážeme zákazníkovi nabídnout profesionální specifikaci podvozku, zprostředkování nástavby přesně podle jeho potřeb, financování kompletu, ale i kvalitní záruční a pozáruční servis,“ dodává Bačkovský.

Novinku v nabídce tvoří například balíčky pravidelných servisních prohlídek v záruční době, které v případě Bivoje vyjdou jen na 5000 korun.

Servisní síť Avie čítá 44 míst, přičemž služby nabízí 24 hodin denně.

Ladislav Černý
Diskuze (1)
Avatar - S8
27. 5. 2011 19:47
Clanek o nicem
Vážená redakce, když už tu něco takového publikujete, zkuste nás unavit i výčtem toho, v čem spočívá akčnost a odlišnost těchto modělů. Děkuji.