Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Avia Financing - Nová kampaň

Ladislav Černý
Diskuze (0)
Letňanská automobilka Avia uvedla v loňském roce několik speciálních nabídek. Od tohoto dubna startuje další.

Rok 2009 se pro Avii Ashok Leyland Motors stal významným v poskytování zajímavých výhod zákazníkům. Pokles trhu s užitkovými vozidly se sice pohyboval v rozmezí 60-90 %, ale segment celkové hmotnosti 6-12 tun typický pro Avii patřil k těm nejméně zasaženým. Přesto firma od začátku minulého roku poskytuje tříletou záruku na svá vozidla a 4. září zahájila spolupráci se společností UniCredit Leasing.

Podpisem memoranda o značkovém financování Avia Financing přišly na trh nové produkty UCL LeaseTruck Avia a UCL FinTruck Avia. V rámci tohoto financování zákazník dostal k dispozici výhody typu snížené úrokové sazby s podporou Evropské investiční banky a 5% slevu od automobilky na samotný podvozek.

Spolupráce Avie s firmou UniCredit Leasing se netýká pouze České republiky, ale jde o celosvětovou vzájemnou podporu obou společností na základě rámcové smlouvy. Pro každou zemi pak platí zvláštní smlouva přizpůsobená tamní legislativě, což platí samozřejmě i pro Českou republiku.

Zde je na základě novely o dani z příjmu účinné od 20. 7. minulého roku dovolené zkrácené odpisování pořízeného majetku. Náklady na pořízení nového stroje lze rozložit do 36 měsíců. Firma si pak může optimálně regulovat nejen cash flow, ale i generování zisku. Výhoda zkrácených odpisů však potrvá pouze do 30. června tohoto roku, proto chce Avia pomoci firmám využít této výhody nabídkou dalších podpůrných bonusů. O jejich konkrétní podobě jednala se společností UniCredit Leasing na konci března. Jednu z výhod tvoří i velmi krátké schvalovací lhůty leasingu, aby byla fakturace provedena ještě v době zvýhodněných odpisů.

Ladislav Černý
Diskuze (0)