Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Racing 21 na Rally Příbram 2016: Den druhý – Bronz s chutí zlata

Vitek
Diskuze (0)
Druhý den příbramské rally v podání Klokočka ŠKODA Czech National Teamu jako by reflektovala celou letošní sezonu.

Stoupající tendence vygradovala druhým místem v nedělní etapě, absolutním bronzem a v konečném účtování sezony MČR 2016 těsně vybojovaná třetí příčka!

Slzavý den plný štěstí – paradoxy někdy fungují a druhý den Rally Příbram zkrápěný deštěm přinesl posádce Štajf-Rajnoha dokonalý finálový úspěch. Nejen, že na vodě upevnili absolutní třetí místo v dílčí soutěži, ale druhým místem v nedělní etapě brali bonusové body, které jim nakonec přiřkly snovou bronzovou příčku v absolutní kvalifikaci Mistrovství ČR v automobilových soutěžích.

Už brzkého rána bylo jasně dané maximální tempo, které přineslo nejen vítězství v nalžovické rychlostní zkoušce, ale také velkou krizovku: „V jedné pravotočivé zatáčce na pětku v nějakých 150 km/h dostal podvozek ránu od krajnice a měl jsem plné ruce práce ho udržet na cestě v aleji stromů. Naštěstí jsem nepovolil plný plyn a Fabia to zvládla. Maximální tempo nám prostě bylo souzené,“ komentoval šťastný Štajf skvělý výkon na Rally Příbram. Mechanikům totiž slíbil pódium, což s navigátorem Fery Rajnohou také splnil.

Exkluzivně přinášíme video a fotografie z druhé etapy!

Video se připravuje ...

Autor: Libor Hlisnikovský

Vitek
Diskuze (0)