Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

RegioJet otevírá novou pobočku v Bratislavě

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Nová pobočka Regiojet byla otevřena na začátku prázdnin v Bratislavě pod Mostem SNP.

Regiojet otevřel svou novou pobočku pod Mostem SNP, významným turistickým bodem Bratislavy, v pondělí 4. července letošního roku nejprve jako prodejnu jízdenek a do budoucna s ní počítá i jako s informačním centrem pro turisty.

Ivana Kašická, ředitelka autobusů RegioJet, k tomu uvedla, že tato nová pobočka bude poskytovat široký rozsah služeb. Kromě jízdenek na vlaky a autobusy RegioJet si v ní budou moci cestující zakoupit jízdenky jiných dopravců, zapojených v systému elektronického prodeje AMS. Velkou výhodou bude prodej jízdenek na vídeňskou MHD, které se dají zaplatit i platební kartou.

S ohledem na umístění v historickém jádru Bratislavy chce RegioJet pobočku postupně upravit na turistické centrum. Kromě poskytnutí informací by tu měli turisté ale i obyvatelé Bratislavy zakoupit lístky na různé kulturní akce, festivaly, do galerií či divadla.

Otevírací doba nové pobočky v Bratislavě pod Mostem SNP je každý den od 7:00 do 19:45, s přestávkou od 13:00 do 13: 30 a 17:00 do 17:15.

V souvislosti s otevřením nové pobočky RegioJet uvádí, že jeho žluté autobusy jezdí do Vídně od poloviny listopadu loňského roku. Za více než sedm měsíců provozu přepravily až 197 tisíc cestujících.

Počet cestujících na této lince přitom stále roste a to zejména s ohledem na začínající se léto a s tím spojené oblíbené nákupy v Rakousku, stejně jako i na odlety na letní dovolené z vídeňského letiště Schwechat.

V současnosti navíc probíhá v Bratislavě masivní bilboardová kampaň, jejímž prostřednictvím se snaží RegioJet informovat veřejnost, že cesta žlutými autobusy například na letiště Schwechat či do Vídně je oproti osobním automobilům mnohem levnější.

Kampaň připomíná, že ceny lístků na lince do Vídně začínají standardně na ceně € 1, -. V ceně je zahrnuta obsluha, bezplatné nápoje v neomezeném množství, Wi-Fi připojení k internetu a použití audiovizuálního systému s možností sledování filmů, poslechu hudby, hraní her a surfování po internetu.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)