Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Reklamy, které stojí za to: Fiat 127 skáče na vlak

Ondřej Chamilla
Diskuze (7)
Dnes pětaosmdesátiletý francouzský kaskadér Rémy Julienne se zasloužil i o fantastickou reklamu na Fiat 127, kde ukazuje odolnost a dobrou ovladatelnost vozu při jízdě po vlaku, skocích a smycích.

Tuto reklamu by dnešní přílišně citlivá společnost jednoznačně zakázala, protože ukazuje nebezpečné, ba až pirátské kousky. Milovníky automobilů ale drastická jízda s Fiatem 127 v podání kaskadéra Rémyho Julienna zcela jistě nadchne, malý hatchback s pohonem předních kol totiž ukazuje svou výdrž a zároveň výtečnou ovladatelnost.

Zlatým hřebem minutového snímku je jízda po vlaku sloužícím k převozu automobilů. Malý fiátek na něj nejdřív vyskočí, pak jej celý rychle přejede a nakonec bez problémů seskočí dolů. V tomto ohledu měly vozy sedmdesátých let oproti současným navrch, byly totiž konstruovány i pro jízdu mimo zpevněné silnice. S dnešním Puntem by podobná show již nejspíše natočit nešla…

Další kousek Rémyho Julienna si můžete prohlédnout v následujícím odkaze.

Ondřej Chamilla
Diskuze (7)
2. 12. 2015 08:20
člověk, který to řídil
...byl naprostý magor :-) (v dobrém)
2. 12. 2015 07:43
Re: Moc si to nezadá
Tak tato scéna s Ritmem je super, ale dobrá je taky skákání s Unem ve filmu Veselé velikonoce >:D :yes: :yes: :yes:
Avatar - 3_diamanty
1. 12. 2015 23:10
Re: Moc si to nezadá
toto je este nic voci tomu "testu odolnosti" ktory predviedol belmondo s jednym autickom pri nahanacke vo filme profesional... ;-) .. neviem ci tam vtedy neslo o nejaky renault/peugeot ... chcelo by to video na ukazku ja viem.... ale nejak sa mi to nechce hladat .... ;-)

inak dik za odkaz... mam rad tieto paradne filmy ci uz od belmonda alebo tie s funesom ... to boli uzasne roky francuzskej ( europskej ) kinematografie :yes:
Avatar - Stejsn
1. 12. 2015 22:13
Moc si to nezadá
se slavnou scénou s Fiatem Ritmo v Belmondově filmu Policajt nebo rošťák [odkaz]
Avatar - moreczech
1. 12. 2015 19:52
Re: Bravo, Fiat!
S tímto autem a jinými Fiaty jsem v It cosi najezdil. Škoda, že je Fiat jakož i Itálie obětí tohoto současného šíleného světa :'-(