Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Rowan Atkinson prodává svůj McLaren F1

Michal Fokt
Diskuze (5)
Představitel Mr. Beana se zbavuje klenotu své automobilové sbírky - ikonický McLaren F1 s najetými 66 tisíci kilometry prodává za osm milionů liber.

Svět zná Rowana Atkinsona coby komickou figurku Mr. Beana, komunita petrolheadů však stejně tak dobře ví, že je také obrovský nadšenec do aut, zejména pak do svého vínového McLarenu F1, za jehož volantem býval často k vidění a to zdaleka nikoli pouze na silnicích. Mysleli byste si, že by takový člověk někdy mohl svého miláčka prodat?

Jak je vidět, mohl. Jeho McLaren F1 je nyní v nabídce Taylor and Crawley za 8 milionů liber a aktuálně má údajně najeto 66 tisíc kilometrů. Auto už dávno není v původním stavu, Atkinson jej pořídil v roce 1997 a od té doby s ním nejméně dvakrát havaroval, přičemž havárie v roce 2011 byla docela velká, nicméně pokaždé se vozu dostalo náležité péče. Divize McLaren Special Operations jej údajně posledně repasovala za astronomickou sumu 910 tisíc liber, což Rowanova pojišťovna akceptovala, takže vůz je momentálně jako nový.

Je ovšem otázkou, jestli Atkinson své auto opravdu chce prodat, protože částka 8 milionů liber je slušně řečeno přemrštěná, podobné vozy se v poslední době prodaly za méně než šest milionů liber. Rowan buď má pocit, že coby britská celebrita výrazně zvýšil hodnotu vozu nebo mu chybí soudnost. Nebo možná jen potřebuje vyvolat zájem veřejnosti a médií o svou osobu...

Michal Fokt
Diskuze (5)
Avatar - Jeremy.McKvak.ANTIDIESEL
27. 1. 2015 13:32
Re: ROWAN PRODAVA POPELNICI PROTOŽE SI TAKY KUPUJE :
jj
NEJLEPŠÍHO Z NEJLEPŠÍCH V BESTIÁLNÍM PROVEDENÍ 515kW [odkaz] >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
27. 1. 2015 13:31
Re: ROWAN PRODAVA POPELNICI PROTOŽE SI TAKY KUPUJE :
Ale pozreli ste sa, lebo vas to nezaujima >:D >:D >:D
27. 1. 2015 12:16
Re: Bouracka vypadala nejak takhle
Nezajímá mě, že tě to nezajímá, jestli je vás u klávesnice víc, tak že vás to nezajímá.
27. 1. 2015 10:43
Re: Bouracka vypadala nejak takhle
Nezajima nas, jak to vypadalo!
26. 1. 2015 17:07
Bouracka vypadala nejak takhle
[odkaz]
Moc tenkrat nezbylo, takze oprava teda byla vlastne cely novy auto no :-!
Ale zase Rowan je zavodnik, takze tomu urcite daval na frak a ne ze to ma jen nekde vystaveny v garazi jako jiste 90% ostatnich majitelu :-)