Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Fabia Kofola: Jen 99 aut pro milovníky „české coly“

David Bureš
Diskuze (59)
Hlavní specialitou „kofolácké“ fabie je chladnička, kterou lze umístit na zadní sedadla. Majitelé ji navíc budou mít plnou nápojů od Kofoly.

Škoda a Kofola už dlouhá léta spolupracují, naposledy krnovský výrobce nealkoholických nápojů podepsal s mladoboleslavskou automobilkou dohodu o nákupu aut pro jeho obchodní zástupce. Na oslavu této mnohaleté spolupráce propůjčila Kofola název limitované edici modelu Fabia.

Škoda Fabia Kofola na první pohled zaujme speciálním hnědým lakem Marrone, který doplňují 16palcová litá kola Italia, jinak dostupná v rámci originálního příslušenství. To uvnitř se objevuje béžový interiér vycházející z výbavového stupně Style.

Limitovaná edice ale není jen o speciální barevné kombinaci. Tou hlavní specialitou vozu je totiž 15litrová chladnička, kterou lze snadno ukotvit na zadní sedadlo úchyty pro bezpečnostní pás. Termoelektrický box se napájí z 12V zásuvky a dá se přepnout z režimu chlazení do režimu ohřevu. Jako speciální bonus navíc nový majitel obdrží k chladničce vzorky výrobků od společnosti Kofola.

Škoda Fabia Kofola se na český trh dostane v omezeném počtu 99 kusů, díky čemuž se bude jednat o opravdu exkluzivní záležitost. Pod kapotou všech aut bude pracovat přeplňovaný čtyřválec 1.2 TSI o výkonu 66 kW.

Nastávající majitelé za Fabii Kofola zaplatí 364.420 korun. Za tuto cenu dostanou auto s opravdu bohatou výbavou. Její součástí je multifunkční volant, bezklíčový vstup, infotainment Swing s pětipalcovým dotykovým displejem, bluetooth či rezervní kolo místo sady na opravu pneumatik.

Nechybí ani paket Style Plus s prémiovým ozvučením Škoda Surround, zatmavenými skly a vyhříváním předních sedadel nebo balíček Simply Clever zahrnující síťový program, odkládací schránku v zavazadlovém prostoru, odpadkový koš ve dveřích a držák multimediálních přístrojů.

David Bureš
Diskuze (59)
8. 7. 2016 14:48
autofola
>:D tj tak tj dobrej vtípek ;) to by mě nic takovyho ani nenapadlo, ale jako jo, proc ne, je fakt, ze nekdo ma rad exkluzivni veci, ktery jen tak nekdo nema, obzvlast kdyz mu nevadi, to bude mit vzdycky nalepku toho, ze to bylo napr. to auto pro Kofolu...ale kdyby to bylo za slusny peniz nekde v bazaru, podival bych se na to rád ;-)
29. 6. 2016 10:28
Re: Ako tak pocitam...
V Čechystánu je možné opravdu vše ;-)
29. 6. 2016 10:17
Re: Fofola
Naopak, i průměrně inteligentní člověk chápe, že u takto úzce limitovaného vozu (99 vozů to je exkluzivitka) bude klesat pomaleji. Stačí si pročíst pár diskuzí na tomto webu, aby jsi pochopil, že lidé hodně koukají na to, co mají lidé kolem (to tu zůstalo zřejmě z dob komunismu) a proto např. řvou, že by si škodovku nekoupili, protože ji má každý druhý. No a tahle varianta je pro ty, co by v hloubi duše škodovku chtěli, ale nemohli by se smířit s tím, že mají úplně stejný auto jako soused >:D
29. 6. 2016 09:56
Re: Pěkná!
klasická objednávka náhradních dílů... tak to v Práglu chodí.
29. 6. 2016 09:47
Re: Tak přiznám se bez mučení
... a vypadali zuby! >:D