Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Fabia zvolena Autem roku v Srbsku

Ondřej Láník
Diskuze (55)
Ocenění Auto roku 2007 získala v Srbsku nová Škoda Fabia. Jde o první významné ocenění pro novinku z produkce mladoboleslavské automobilky.

Druhou generaci modelu Fabia, která právě v těchto dnech přichází na trh v České republice a dalších klíčových evropských zemích, ocenili v Srbsku tímto prestižním titulem v tradiční anketě vyhlašované při příležitosti bělehradského autosalonu. V hodnocení novinářů, profesorů technických univerzit a sportovních jezdců porazila Škoda Fabia všechny své hlavní konkurenty z Evropy i Asie a získala 70% všech hlasů.

Titul Auto roku pro novou fabii je již třetím úspěchem značky Škoda v Srbsku. V minulosti vyhrály anketu modely Škoda Superb i Škoda Octavia (II. generace). Importér Škoda Auto, společnost AČ AutoČačak, prodal v Srbsku za posledních šest let bezmála 15 000 vozů Škoda, v posledních dvou letech vždy více než tři tisíce ročně.

Ondřej Láník
Diskuze (55)
18. 4. 2007 11:33
Re: Nová Fabia
To si aj ja myslim, ale to co pisu je dost bijuce do oci. Inak tych "par anonymnich internetovych pisalku" to je pomerne siroke spektrum nazorov, ktore sa ale v pripade Fabie 2 docela casto zhoduju. A dalsia vec je aj to, ze jednoznacne pozitivnu reakciu na novu Fabku som doteraz mimo tohto serveru nepocul. Asi tak. ---------- Akurat zacina bratislavsky autosalon, zajtra som cely den tam. Tak si tu novu Fabku poriadne a dokladne obzriem, ak som jej krivdil, verejne sa jej tu ospravedlnim. ;-)
18. 4. 2007 11:13
Re: DOBRÁ PRÁCE
Souhlas, oni si podobní totiž opravdu nejsou a jeden černý sloupek má k podobnosti dost daleko ;-) Na druhou stranu musim říct, že Swift se mi začíná stále více líbit, OBROVSKOU kaňkou je jeho neforemná krátkost. Být o 10cm delší bylo by to jiné kafe :yes:
18. 4. 2007 11:10
Re: Nová Fabia
Nic ve zlém, ale onou veřejností považuješ pár anonymních internetových pisálků? Na chodníku to vypadá jinak, než na klávesnici ;-)
18. 4. 2007 09:22
Re: DOBRÁ PRÁCE
Kde visis auto? Pri pohlade na novu Fabku ma napadne vselico, ale slovo "auto" medzi tym nie je...
18. 4. 2007 09:20
Re: Nová Fabia
Kazda anketa, kde Fabia vitazi tak jednoznacne. Vzhladom na to, ake reakcie vyvolava u verejnosti je blbost, aby tak vyrazne niekde bodovala.