Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Vision D: Nové fotografie z Prahy

Aleš Jungmann
Diskuze (42)
Letošní ženevskou novinku sice už poměrně dobře známe, automobilka Škoda se však rozhodla nabídnout vám další zajímavé fotografie.

Zastoupení Škody ve Velké Británii vypustilo tiskovou zprávu, ve které hlavní roli hrají fotografie konceptu Vision D v doslova domácím prostředí, tedy v ulicích Prahy.

Konkrétně před vrcholným dílem české kubistické architektuty, domem U černé Matky Boží na pražském Starém Městě. Pravda, z domu samotného toho na fotografiích mnoho vidět není, obdivovat zato můžeme pěkné slečny a samotnou studii Vision D z pera šéfdesignéra Kabaně.

Škoda Auto na konci letošního léta nafotila několik sérií fotografií v centru Prahy (v okolí Pařížské a Dušní ulice), zde tedy vidíme jen malou část několikadenního snažení promo týmu.

Škoda Vision D - První dojmy

Zajímavostí je, že v útrobách studie najdeme vznětový agregát s manuální pětistupňovou převodovkou (ovládanou miniaturní řadičkou), takže studie je schopna samostatného pohybu. Z pochopitelných důvodů je však vlastní pohon využíván v podstatě jen pro manipulaci v rámci focené lokace či pro najíždění na přívěs.



Aleš Jungmann
Diskuze (42)
12. 12. 2011 14:41
Fantazie
Je to bomba. Fantasticky to Škodovce sekne. Tohle je koncept, který mě vzal za srdce. Jestli to nepokazí a do výroby zachovají tyhle linie (hrany, světla, krátký zadek), tak hned letím k prvnímu dealerovi a kupuju. Připomíná mi to moji skvělou a krásnou ženu, všechny detaily už jsi někde jinde viděl, nejsou ani nijak vyjímečné, ale takhle dohromady to vypadá fantasticky a pro mne "téměř" dokonale.
Já smekám před designerem... :yes:
11. 12. 2011 23:54
Re: VIZE GARÁŽ 2
Tvoje predpoklady ti nevychadzaju...ale zhodou okolností som dnes siel okolo tej multiply,fakt hroza...ale narves tam aj koňa :-)
11. 12. 2011 22:35
Re: VIZE GARÁŽ 2
Kolik lidí tolik názorů, ale když ti tohle přijde hnusný, tak by mě zajímalo, který auto se ti třeba líbí. Počítám, že něco na styl Agila, Multipla..... >:D
11. 12. 2011 22:32
Re: VIZE GARÁŽ
Je to pecka. Nádhera. Snad to Škodovka nějak nepokazí.
11. 12. 2011 18:23
Re: VIZE GARÁŽ
Neznám člověka,kterej si protiřečí víc než mistr GTI...O Kie Optima napsal,že je tragická,vision D je úžasná...Mě připadají zepředu hodně podobný...No nic,nemá cenu tady vůbec diskutovat...