Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Sraz mafiánů? Ne, školní parkoviště v Dubaji

Jan Mička
Diskuze (113)
Většina českých studentů jezdí do škody hromadnou dopravou. Někteří studenti v Dubaji si mohou koupit celou hromadnou dopravu.

Tedy za předpokladu, že by jim k něčemu byla. Fotografie, které byly pořízeny před jednou ze škol ve Spojených arabských emirátech, totiž naznačují, že mnozí studenti autobusem možná nikdy nejeli. Nedá se navíc ani předpokládat, že by si někteří na luxusní SUV a supersporty sami vydělali. Je jim totiž v rozmezí 18 až 24 let.

Fotografie pořídil jeden ze studentů Americké Univerzity v Dubaji, sám vlastníkem BMW 750Li. Ten se mimo jiné vyjádřil, že zachytil pouze jedno z parkovišť školy. Některé skvosty tamních studentů proto v galerii chybí. Zároveň si posteskl, že doma v Kanadě by bylo jeho auto považováno za krásné. V Dubaji se na něj nikdo vzhledem ke „konkurenci“ pořádně ani nepodívá.

Jan Mička
Diskuze (113)
Avatar - Johny.Rico
23. 12. 2013 17:52
Re: Zaujímalo by, čo na tej univerzite študujú?
Přesně tak!
Avatar - Johny.Rico
23. 12. 2013 17:51
Re: Zaujímalo by, čo na tej univerzite študujú?
Hame Hame... jsi chytrý chlape, ale měl by ses vyjadřovat jen k autům, hlavně zde, neb v tom jsi špičkový. Co se týče ostatních témat, doporučoval bych vlastní zkušenosti. A pokud je máš, tak nechápu, proč žiješ v Evropě, když tam to dle tebe není tak špatné, abychom nadávali na Araby. Ach jo :-(((
Avatar - Johny.Rico
23. 12. 2013 17:34
Re: Zaujímalo by, čo na tej univerzite študujú?
Přesně, to nahoře ten obhájce muslimský nehodlá pochopit :no:
Avatar - Johny.Rico
23. 12. 2013 17:22
Re: Závist...
Napsal jsi pravdu, a napsal jsi to objektivně.

Třeba Marks Spencer v UK dovolil svým musulmanským zaměstnancům odmítnout obsloužit zákazníka, který si u nic hkupuje vepřové a chlast. Neskutečné, jak jsou ty země v pi*i!
Avatar - Johny.Rico
23. 12. 2013 17:19
Re: Jiný kraj, jiný mrav
Pokud jsem to dobře pochopil, jak je to myšleno tady na kolegu, ne? Pokud ano, tak souhlasím, pokud ne, tak nekážu základní morálku, ale jen poukazuji na to, kteří ji zde káží.