Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Starší pár zůstal 13 hodin zamčen ve voze kvůli nezvládnutí bezklíčovému systému

Ondřej Chamilla
Diskuze (261)
Ve svém novém voze zůstal na 13 hodin uvězněn starší pár z Nového Zélandu. Auto se s nimi samo zamklo poté, co do něj nasedli bez klíčku s vysílačem.

Může to znít jako úsměvná historka, tomuto staršímu páru z Nového Zélandu však šlo o život. Koupili si totiž nový automobil značky Mazda, u kterého jim prodejce řekl, že bez klíče s vysílačem systém bezklíčového vstupu (paradoxně) nefunguje. Mollieane a Brian Smithovi pak nasedli do vozu, naneštěstí však právě bez klíče u sebe. Automobil se s nimi zamknul a oni zůstali uvězněni uvnitř na dlouhých 13 hodin.

Řešení šlamastiky přitom bylo velmi snadné, stačilo použít vnitřní zámky u kliky. Jenže vystresovaný pár to nenapadlo, navíc měli v hlavě onu větu prodejce, že bez vysílače v klíčku systém nefunguje. Když je lidé konečně našli a přijela záchranka, lékař řekl, že být v autě ještě o půl hodiny déle, nemuseli přežít. Díky tomuto incidentu se zastoupení Mazdy na Novém Zélandu rozhodlo poskytnout starším lidem důkladnější seznámení s novým vozem.

Ondřej Chamilla
Diskuze (261)
24. 12. 2014 00:06
Re: NEPRAVDIVÝ TITULEK
kto ti povedal, ze u renaultu musis strkat kartu do tej strbiny? Ak mas keyless ta vytahujes kartu z penazenky iba ked menis baterku.
Avatar - salamoon
23. 12. 2014 06:52
Re: a jedno vtipné zamknutie...
krasne steniatko :-)
22. 12. 2014 13:46
Re: V rytmu hnoje
A za čo? Evidentne trpíš nejakou paranoiou, že za každý príspevok, ktorý sa ti nepáči, sa treba ospravedlňovať. Mať mocní tvoju povahu, máme tu desať vojen každý mesiac...
Avatar - rohYpnol
22. 12. 2014 12:17
Re: Petrumr vs. Futurista
ban je ti k ničemu. I když zrušíš registraci, tak si klidně obratem zaregistruje nový profil. V podmínkách diskuse samozřejmě deklaratorní ustanovení být musí, ale realita je jinde. V ústavě ČR máš taky napsáno zlaté z nebe, bezplatnou zradovní péči atp. ;-)
22. 12. 2014 11:46
Re: Petrumr vs. Futurista
Nějak o to ani nestojím, spíš by se měl omluvit všem okolo. Myslím, že jeho lži byly dostatečně prokázány. A to, že bonzuje hlavně on, mi je jasný už dávno.