Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tatra Trucks zve na Kopřivnické dny techniky 2016

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Společnost Tatra Trucks je tradičně generálním partnerem Kopřivnických dnů techniky, jejichž letošní ročník se odehraje o prvním červnovém víkendu.

Kopřivnické dny techniky, které budou pořádány ve dnech 4. a 5. června letošního roku v areálu společnosti Tatra Trucks nabídnou skutečně bohatý program.

Mezi hlavní lákadla budou samozřejmě patřit vozidla domácí značky Tatra a v hlavní roli se na zkušebním polygonu představí její závodní speciály i jejich doprovodná technika, a to v souvislosti s 30. výročím prvního startu vozidel kopřivnické značky na dakarských soutěžích.

Závodní speciály a doprovodná vozidla zde představí týmy Tatra Buggyra Racing, Bonver Dakar Projekt, Tom Racing a Loprais Instaforex Team.

Vedle samotných vozidel se představí i jejich piloti, kteří budou návštěvníkům k dispozici v rámci sobotní autogramiády s možností podpisů do nové knihy Tatra v hlavní roli, kterou bude možné zakoupit v prodejním stánku značky.

Kromě závodních speciálů budou vystavena i další zajímavá vozidla, jako je například Tatra Phoenix Euro 6 s konfigurací podvozku 10x10, jejíž premiéra se odehrála na letošním veletrhu Bauma nebo vojenské a záchranářské verze vozů kopřivnické značky.

Na programu jsou samozřejmě i jízdy tatrovkami po speciálních vozovkách a komentované prohlídky montážní linky a diagnostiky vozidel. Své brány otevře veřejnosti i společnost Tawesco, která pro výrobu vozidel Tatra dodává např. kabiny a rámy či společnost Tatra Defence Vehicle, zaměřená na montáž nových obrněných vozidel a opravy i renovace starší vojenské techniky.

Společnost Tatra Trucks uvádí, že na akci budou zájemcům o zaměstnání v kopřivnické automobilce k dispozici i zástupkyně personálního oddělení.

K lákadlům celé akce pak mohou patřit i jízdy v obrněném transportéru OT-64, možnost svezení i řízení ve vozech Ferrari F430 či Lamborghini Gallardo a vyhlídkové lety vrtulníkem.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Avatar - chetoos
1. 6. 2016 13:35
Kopřivnické dny techniky
Doporučuji tuto akci všem, kteří mají rádi větší auta. Byl jsme tam před rokem a bylo to skvělé. Byla tam vystavena celá modelová řada od Tatrovky, navíc i některé ve speciálních úpravách. Bylo tam spousty doprovodného programu a atrakcí. Jen na jízdy na polygonu se bude muset dlouho čekat. Minule byly docela fronty, ale jízdu v takové vojenské tatře to stojí za to.