Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

The Grand Tour má být víc americká, rozhodlo vedení. Clarkson to s kolegy pojal po svém

Stanislav Kolman
Diskuze (9)
Premiéra druhé série show The Grand Tour se blíží a tvůrci nás zásobují jedním vtipným videem za druhým. Tentokrát se hlavní protagonisté vypořádávají s tím, že jejich pořad má být více americký.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May jsou i po odchodu z pořadu Top Gear velkými hvězdami. Přechod na novou show The Grand Tour, jež naleznete na Amazonu, jim nijak neuškodila, naopak. Slavná trojka zaznamenala na nové platformě několik rekordů včetně nejstahovanější show. Není tedy žádným překvapením, že pořad bude ještě v letošním roce pokračovat druhou sérií.

První díl nové série bude uvolněn v pátek 8. prosince. Již nyní víme, že se v něm neobjeví Američan, obdoba Stiga a podle fanoušků show jeden z nejslabších článků celého pořadu. Za něj hlavní protagonisté intenzivně hledají náhradu. Jak dokazuje nedávné video s expilotem F1 Markem Webberem, zatím se jim to příliš nedaří.

Nyní před sebou Clarkson a spol. mají další nelehký úkol. Šéf Amazonu Jeff Bezos zaslal trojici email s požadavkem, aby show byla více americká. Samozřejmě se jedná o fiktivní psaní a další ze střípků brilantního humoru tří britských moderátorů.

Nicméně do obměny se skutečně pustili a jak můžete vidět v přiloženém videu, pořad už nemůže být více američtější. Že se vám protagonisté po změně vizáže nelíbí? Nemusíte zoufat. Tvůrci pořadu se po mnoha náročných hodinách v maskérně rozhodli, že The Grand Tour zůstane i nadále britská.

Stanislav Kolman
Diskuze (9)
Avatar - DBS
29. 11. 2017 21:49
Re: Prostě jsou to borci
No Mark to bohužel určitě nebude.
Avatar - CHerokee
29. 11. 2017 17:11
Re: Prostě jsou to borci
S tím se nedá než souhlasit. Už se těším na nové díly!
Avatar - Floyd
29. 11. 2017 15:41
Re: Prostě jsou to borci
Parádní video, krátké, stručné, s vtipným závěrem >:D

Nevíte někdo prosím datum, kdy vyjede druhá série? Už se moc těším.
29. 11. 2017 11:15
Re: Prostě jsou to borci
>:-[] :yes:
29. 11. 2017 11:15
Re: Prostě jsou to borci
Ať už to jde sakra do éteru a vsadil bych na alterStiga v podobě Marka Webera ;-)