Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Transport Show – Truck & Bus Brno 2015 se blíží

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Sdružení automobilových dopravců Česmad Bohemia stojí za pořádáním výstavy, která se uskuteční 31. srpna 2015 na velodromu v Brně.

Transport Show – Truck & Bus Brno 2015 představuje již třetí ročník výstavy pro silniční dopravce, kterou odborná veřejnost několik let postrádala.

Svou účast na brněnském velodromu koncem srpna potvrdili výrobci a zástupci značek Scania, Iveco, DAF, Mercedes-Benz, MAN, Renault Trucks a Volvo Trucks, kteří představí vybraná nákladní vozidla ze své produkce.

Kromě nákladních vozidel budou v Brně vystaveny i přívěsy, návěsy a nástavby Krone, ATC Trade, Panav, Kögel a Schmitz Cargobull. Dále zde bude zastoupena i produkce autobusů značek Scania, Iveco, Mercedes-Benz, Setra, MAN a Isuzu.

Mezi dalšími účastníky nebudou chybět vystavovatelé služeb a zboží pro silniční dopravu nebo financování pro silniční dopravce, mezi nimiž budou i výrobci digitálních tachografů VDO Continental a Stoneridge.

V rámci akce proběhnou semináře, zaměřené na silniční kontroly pracovních režimů řidičů a vážení vozidel na silnicích v České republice. Vedle stánků vystavovatelů a seminářů se pak návštěvníci mohou těšit i na doprovodný program s atrakcemi a soutěžemi o zajímavé ceny.

Vstup na Transport Show – Truck & Bus Brno 2015 je zdarma, ale podmínkou je zaslání přihlášky do 25. srpna 2015, kterou lze vyplnit a odeslat prostřednictvím webu prodopravce.

Česmad Bohemia je největší sdružení silničních dopravců, podnikajících ve vnitrostátní i mezinárodní nákladní a osobní dopravě v České republice. V současné době má více než 2000 členů, provozujících okolo 25.000 vozidel.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)