Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Mark Higgins a jeho rekordní jízda na ostrově Man

Michal Fokt
Diskuze (4)
Dechberoucí onboard z auta Marka Higginse, jenž se stal staronovým nejrychlejším řidičem auta na trati Isle of Man TT.

Zkraje června překonal britský rallyeový jezdec Mark Higgins sám sebe, když se opětovně stal držitelem nejrychlejšího automobilového času na trati motocyklového závodu Tourist Trophy na ostrově Man. Toto video dokumentuje jeho rekordní jízdu, jejíž průměrná rychlost činila 187,29 km/h. Trať má délku 37 mil (59,5 km) a Higgins ji zvládl za 19 minut a 15 sekund.

První tři minuty videa, okořeněného ještě monitorem srdečního tepu a dechu, můžete klidně přeskočit, do tuhého jde až poté.

Michal Fokt
Diskuze (4)
2. 7. 2014 12:21
Re: Trapák
Amatér...

Kdyby měl levou ruku na pozici 15:00, pravou si ovládal ajfoun, hlavu nakloněnou nad sedačkou spolujezdce a hlavně pořádnou šiltovku místo té trapné helmy, tak by to dal za polovic

doufám jen, že to Subaru mělo aspoň Diesel Boxer!

:*)
Avatar - Czerwik
2. 7. 2014 10:44
Re: Borec
toto musí vyžadovať neskutočné sebazaprenie a vypnúť pud sebazáchovy... rozum do chladničky a ideš... adrenalín na plné obrátky :yes: :yes: :yes:
Avatar - šmoula nešika
1. 7. 2014 23:53
Borec
S rozevlátou zádí, koncertem rukou a nohou a ke všemu mnohdy ve středu obytných čtvrtí mezi lidmi? To už není v 21. století obvyklý obraz závodů. Za zkrocení tohoto zběsilého stroje v daných podmínkách a daném čase si řidič zasluhuje hlubokou poklonu. :yes:
1. 7. 2014 20:58
tady si to muze rozdat
ten kajman