Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Městská čtyřproudovka není závodní okruh

Michal Fokt
Diskuze (25)
Další video z "Divokého východu" zaznamenává divokou jízdu Imprezy WRX STI, inspirovanou patrně videohrami, která skončila skutečně hromadnou havárií.

Těžko byste asi hledali někoho, kdo by nehrál videohry typu Need for Speed, kde se závody pořádají i ve městech za běžného provozu. Na počítači zábava, v reálném světě ale spíše horor. Jenže těmito hrami se patrně inspirovala kdesi v Rusku (kde jinde) posádka Subaru Impreza WRX STI, která se pustila do stíhání podobně mozkuprostého motorkáře na víceproudé silnici uprostřed města rychlostí i přes 200 km/h. Jenže ta pokračovala tunelem, na jehož konci stála kolona. Jak to dopadlo, vám prozradí závěr videa...

Michal Fokt
Diskuze (25)
4. 6. 2013 14:57
Re: A ještě si to vystavím na youtube???
Nechapal som, ze presli na autach taku dialku ( asi z toho soku z cien paliv pokracovali stale viac na zapad ;-) ), ale potom som sa pozrel na mapu Ruska. Take vizdialenosti su tam bezne :-!
4. 6. 2013 14:54
Re: Hahah :)))))
USA? ;-)
Avatar - biscuit
4. 6. 2013 13:35
Re: 100 gramov vodky, nas mnogo
bohuzel, takhle "ovlada" auto devadesat procent vsech ridicu. copak kdyz jedete tricet, je to skoro jedno, ale kdyz takhle vidim ridit "zavodniky", pomalu si odrikavam otcenas :-) ale ono to souvisi proste i s rozumem a castecne i dovednosti. ti co si myslej, ze na to maj, to drzej presne takhle ;)
4. 6. 2013 09:35
Re: Hahah :)))))
Za našich časů bývala soutěž "O zemi, kde už včera snědli to co měli sníst až zítra" :-)
Avatar - Gordonfreeman1
3. 6. 2013 17:13
Řídil imbecilní blb a vezli se jeho pošahaní kamarádi...
.....co jiného k tomu dodat. A mrazí mně z každého mladého smrada za volantem takovýchto rychlých a výkonných aut ;-\ . Ať si zhebne, ale sám ;-\