Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Nelegální driftování v japonských ulicích

Michal Fokt
Diskuze (3)
Tajné noční závody, které inspirovaly filmovou sérii Fast and Furious, jsou skutečné. Jak ale vypadá nepřikrášlená realita nočních japonských měst?

Jízda po silnici jiným způsobem než maximálně povolenými rychlostmi a v daných jízdních pruzích je zakázána asi všude na světě, Japonsko nevyjímaje. Jenže právě tady se zrodil fenomén driftování a ne každý má to štěstí, že se mu kousek za domem vinou horské silničky "touge". Pokud si chtějí divocí Japonci zadriftovat ve městě, nezbývá, než riskovat tuto kratochvíli v noci na prázdných silnicích na periferii. A to nejdůležitější přitom není oslnit fanynky v minisukních a topech s hlubokými výstřihy, ale... Nenechat se chytit policií!

Michal Fokt
Diskuze (3)
10. 2. 2016 02:43
rychlost v japonsku
s tim omezovačem má pravdu ty tam jsou viz clarkson v japonsku. gps ho odblokuje pouze na místech z povolenou rychlostí víc než 180, tedy třeba na okruzích, ale jestli to měli i benga nevim. >:-[]
9. 2. 2016 21:12
Re: Policia
nikdy tam nic takovyho neplatilo, to si pletes s tou sedmidilnou sagou Rychle a Zbesile (konkretne Tokyo Drift) >:D >:D >:D
9. 2. 2016 19:48
Policia
Co viem tak policia v jpn skor riesi alkohol za volantom nez toto. A neviem ci to este stale plati, ale par rokov dozadu mali aj policajne auta v jpn obmedzovac max rychlosti na 180. Takze do chytania aut, co ich obehli sa ani nepustali.