Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Peugeot 208 T16 vyjíždí v brutálním tempu a stylu na sopku Etna

Ondřej Chamilla
Diskuze (3)

Pamatujete na legendární video s Ari Vatanenem, který neuvěřitelnou rychlostí vyjíždí s Peugeotem 405 T16 na Pikes Peak? Nyní zde máme pokračování s novým modelem 208 T16.

Tentokrát již za volantem nesedí Vatanen, který se věnuje politice, ale osminásobný italský rallyeový šampion Paolo Andreucci, který se s Peugeotem 208 T16 rozhodl co nejrychleji vyjet na sopku Etna. Silnice tentokrát nepůsobí tak strašidelně, jako v případě Pikes Peak v roce 1988, i tak ale Andreucci předvádí fantastickou kontrolu nad autem a je radost se na něj dívat.

Původní „Climb dance“, jak se nazýval krátký snímek s Ari Vatanenem za volantem, vám přinášíme také, protože je to jedna z věcí, na kterou se nemá zapomínat a která baví i po letech. Ostatně můžete nám říci v komentářích, zda se vám líbí nový klip „Etna Volcano´s Climb“ více nebo ne. My jsme samozřejmě fanoušky obou videí, takovéto věci nás prostě baví.

Ondřej Chamilla
Diskuze (3)
Avatar - Stejsn
17. 3. 2015 18:45
Re: .
Naprosto výstižně vyjádřeno! :yes:
Avatar - tmaxSVK
15. 3. 2015 10:32
Re: .
Na Climb dance sa žiadne podobné video, ktoré som doteraz videl, nechytá. Hlavne nebolo natočené štýlom "idem sa ukázať na webe", len zdokumentovalo cestu za jediným podstatným cieľom - pokoriť dovtedajší rekord trate.
Avatar - lordlord
14. 3. 2015 12:19
.
starší je lepší - hezčí záběry, auto, zvuk, nostalgie...