Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Pokochejte se, sraz majitelů Ferrari v Kataru

David Bureš
Diskuze (5)
Arabské státy jsou rájem supersportů. Dokazuje to i následné video z akce katarských majitelů vozů značky Ferrari.

Automobilka Ferrari se o své zákazníky pečlivě stará, když jim mimo jiné nabízí projet se se svým vozem na okruhu v rámci takzvaného Ferrari Track Day. Z jedné takové akce pochází přiložené video, které bylo natočeno v Kataru.

Zaznamenaný Ferrari Track Day proběhl na katarském okruhu Losail International Circuit, kde se například jezdí závod motocyklového šampionátu MotoGP. Akce se zúčastnilo mnoho majitelů vozů Ferrari, mezi natočenými modely nechybí 458 Italia, 458 Spider, FF nebo 599 GTO.

Vedle srazů na okruzích nabízí maranellská automobilka svým klientům podobně jako další sportovní značky (např. Porsche a Lamborghini) také mnohé školy jízdy. Díky nim si majitelé Ferrari lépe osahají svůj vůz. Vrcholem této nabídky kurzů je příprava na závody značkového šampionátu Ferrari Challenge.

David Bureš
Diskuze (5)
7. 4. 2014 07:22
Koloběh světa a závist...
...srdce fandy aut zaplesá, srdce závistice řeší tu oblečení, tady zase potřebu minimálně V12. Závislost na ropě udělala z nehostinných krajin v arabském světě spoustu bohatých. Nic není věčný a tak přeju všem.
Avatar - lexi
6. 4. 2014 22:37
pozlátko
Myslím, že společenské a kulturní konvence dělají z vlastnictví těchto vozů v zemi jako je Katar jen bohulibé pozlátko bez opravdové hodnoty. Když už ničím tak jen tím v jakých hadrech v tom majitelé jezdí .
Avatar - beibej
6. 4. 2014 21:10
video tragédie
:-( no to je hrůza. nic horšího už na yt nebylo? A skladba aut je stejná tragedie. To i u nás jsou lepší auta. 95 procent osmiválce. To že je ráj supersportů? Kde ujsou F50/Enza/La? :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:
6. 4. 2014 20:47
Re: Krásné video
ale jdi ty brebto :-)
Avatar - flyboyeda
6. 4. 2014 19:44
Krásné video
458 na okruhu co víc si přát, jenom nechápu proč zabíraly tolik času ten škaredý bílý kombík, místo toho tam mohl být něco lepšího, ale jinak to bylo super