Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen Beetle Fender: Kytarové retro má premiéru v Lipsku

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (17)
V sériové podobě se na letošním autosalonu v Lipsku představuje Beetle, který je výsledkem spolupráce se světoznámým výrobcem elektrických kytar.

Na loňském podzimním autosalonu ve Frankfurtu nad Mohanem se ještě jako koncept představil Volkwagen Beetle Fender Editon. Ohlasy veřejnosti byly natolik pozitivní, že se německá automobilka rozhodla pustit tento model do sériové výroby.

Na letošním autosalonu v Lipsku, přístupném veřejnosti od 2. do 10. června, se tak představuje Volkswagen Beetle Fender Edition v produkčním provedení.

Všechny vozy z této edice mají mít černý metalický lak karoserie, chromované kryty vnějších zpětných zrcátek i středy 18-palcových litých kol. Na předním blatníku nechybí logo Fender a standardem jsou bi-xenonové hlavní světlomety.

K pohonu všech Beetlů Fender Edition má sloužit přeplňovaný zážehový čtyřválec 2,0 TSI s výkonem 147 kW (200 k). Beetle s tímto motorem je standardně vybaven elektronickou náhradou samosvorného diferenciálu XDS a šestistupňovou převodovkou DSG.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (17)
2. 6. 2012 14:39
Re: BEETLE
Jo, povedlo se jim to. Ve standardním Beetlu mi přijde plocha dekoru až příliš velká. Takhle to krásně rozbili.
1. 6. 2012 15:17
Big Beat od VW!?...
Som rad, ze VW dodala takyto sound-set. Urcite si ho kupi vela ludi. Hlavne vsak v USA. Byt "inn a cool" sa predsa vyplaca!
Skoda, ze "VW assembly", a ani ostatni producenti nie su schopni ludom dodat, a ani za priplatok konektivitu na "individualny subwoofer". Bud, zacaluj - 500 az 1000 Euro za nasu konfekciu a dame ti "svetovy zvuk" alebo chod do ineho obchodu.
Otvarat OEM Head Unit, pacit, trhat calunenie, meditovať, ... napajat a kablovat, tak to je blamaz automobiliek. Presne! To je sucasna arogancia automobiliek. Budete "Pocuvat" alebo mlcte a ticho!
Avatar - Sprint
1. 6. 2012 13:30
Paráda
Ve středu jedu do Lipska, už se těším!
Avatar - PeterLuk
1. 6. 2012 13:05
Re: Leo Fender
...pres spolujazdcom by boli zmenšené disky. >:D
Avatar - Starfighter
1. 6. 2012 13:05
Dřevo nebrat!
Ale tohle je jedna z mála výjimek a vypadá famózně :yes: :yes: :yes: