Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ne, tohle není vtip! Volkswagen e-Golf McDrive Edition je určen pro milovníky fastfoodů

David Bureš
Diskuze (21)
Milujete návštěvy fastfoodů, ale přijde vám, že vaše auto není uzpůsobeno stolování? Volkswagen a McDonald‘s pro vás mají řešení!

I u nás stále více restauračních řetězců nabízí službu drive-thru, tedy možnost objednání jídla z kabiny auta. Jenže ne každý automobil je pro následné stolování vhodný, chybí jim stolky nebo dostatečné držáky na nápoje. Fastfoodový řetězec McDonald’s tak ve spolupráci holandským zastoupením Volkswagenu přišlo s řešením a společně představují Volkswagen e-Golf McDrive Edition.

Volkswagen e-Golf McDrive Edition vznikl právě pro všechny milovníky stolování uvnitř svého auta, čemuž byl do posledního detailu uzpůsoben. Mezi předními sedačkami je ventilovaný držák na pití chladící váš oblíbený nápoj, přihrádka před spolujezdcem je naopak vyhřívaná, aby vám jednotlivé chody nevystydly.

Video se připravuje ...

Nechybí ani výklopné stolky ve dveřích přizpůsobené jídlu nabízenému v McDonald’s nebo nádržka na mýdlo v loketní opěrce, pro možnost omytí rukou mastných od jídla. A kdyby se vám zdálo, že vám moc nechutná, lze uvnitř upravit atmosféru pomocí různého vnitřního osvětlení a muziky.

Všechno je navíc zabaleno do barevného schématu známého z provozoven McDonald’s. Sedačky jsou tak čalouněny hnědou kůží, doplňuje je světle hnědé obložení nebo klasické logo žlutého M. Karoserie elektrického Golfu je vyvedená v McDonaldovské zelené, oživené o žluté detaily.

Volkswagen e-Golf McDrive Edition zní trochu jako aprílový vtípek, ve skutečnosti je ale vtipnou reklamou na obě společnosti. Do běžného prodeje samozřejmě nepůjde, i když jediný postavený kousek veřejnosti nabídnut k odkupu bude. Bude totiž vydržen, přičemž výtěžek z aukce poputuje na charitu podporující děti v nouzi.

David Bureš
Diskuze (21)

Doporučujeme

Avatar - white label
5. 12. 2018 16:17
Re: Svuj k svemu
Pokud sis toho náhodou nevšiml, tak tohle není bazarový Golf IV TDI, ale aktuální e-Golf.
V Bageterii Boulevard jsem byl dvakrát a pokaždé to byl průser, bohužel dobře vypadají jen na fotkách, v reálu je to ošizené až běda.
Ve srovnání s tím je třeba takový žlutoploutvý tuňák (salát, rajče, červ. cibule, jalapeňos, avokádo, oliv. olej, parmazán) ze Subway doslova zlatý.
Avatar - white label
5. 12. 2018 16:10
Re: Můj názor
Než "jakákoli" určitě ne.
Avatar - JohnST
5. 12. 2018 15:21
VW Golf
To spojenie eGolfu a mekaca je trefne. To auto je rovnako zle ako to jedlo.
Avatar - Ozzman
2. 12. 2018 13:39
Re: Noční můra
Já o tomhle problémů taky něco vím.... D jedním takovým člověkem žiju :/ >:D bez desinfekce ani ránu, vše co si myslím, že jsem umyl a vycistil, je špinavé a tak . >:-[]
Avatar - Ronault.
2. 12. 2018 12:20
Re: Noční můra
Od fochu..., jako zkoušku z psychologie a psychiatrie mám, ale já jsem spíše zámečník, truhlář, místy kutil, švadlena...a věštec >:D

Mysofobii mám jen v autě, doma tohle je spíše problém manželky a samozřejmě v práci to je jiná liga.

Jako s dětma je to problém. Jsem docela rád, že jsme vyměnili manželčinu Fabii za Picasso s kterým se jezdí i s dětmi, takže když manželka poruší pravidla a dítě něco dostane, tak se utěšuji tím, že v mém Meganu drobky nejsou >:D