Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Zapomeňte na Top Gear a The Grand Tour, Američané lákají na jinou bombu

David Bureš
Diskuze (8)
Americká show zkušených moderátorů nabídne testy takový aut jako BMW M1, Ferrari 488 GTB a Bentley Bentayga. Nebude nakonec lepší než Top Gear a The Grand Tour?

Letošní rok je v automobilovém světě ve znamení velkého souboje pořadů Top Gear a The Grand Tour. První přišel na jaře s novým obsazením (ne až tak vydařeným), zatímco druhý debutuje v listopadu jako původní Top Gear v novém balení. Toto britské duo ale rozhodně není jedinou automobilovou show, kterou se letos vyplatí sledovat. Americká televizní stanice NBCSN totiž přichází s novou sérií pořadu Drive.

A jak naznačuje zveřejněná upoutávka, třetí řada Drivu bude rozhodně stát za to. Show si totiž nezadá s Top Gearem a The Grand Tour co se týče nádherně natočených záběrů a zajímavých aut. S těmi se navíc bude jezdit opravdu tvrdě, však pohlédněte na skok BMW M2, smyky s Ferrari 488 GTB nebo jízdu s Bentley Bentayga v náročném terénu. Jen ten americký humor je trochu jiný než ten britský, což ale nemusí být na škodu.

Kvalitu Drivu navíc potvrzuje i moderátorské obsazení. Mezi moderátory se objeví taková jména jako Matt Farah, Mike Spinelli, Alex Roy a dokonce i Chris Harris, uvádějící dnes i Top Gear.

Nová série Drivu startuje na stanici NBCSN tento pátek 14. října, celkem se ve vysílání objeví pět epizod. V nich budou moderátoři podle oficiální upoutávky hledat ty nejlepší silnice, řídit sportovní auta a odhalovat novou techniku.

David Bureš
Diskuze (8)
Avatar - Little Boy
11. 10. 2016 19:47
wooaw
Americka show, kde amici jezdi v evropskych autech, to bude pecka... Oproti tomu show, kde amici jezdi v amerikach, v kalifornii hupsnou do staryho ranchera a hura na aljasku kam prekvapive nedojedou. Kde zlegalizujou nascar auto a pak s nim jedou po silnici na sotolinovej okruch (a kde ho zbori). Kde zaprahnou lod za auto, prijedou k vode a udelaj engine swap do lode aby se skluzli s lodi po rybnice. Show kde slovo zavod znamena ctvrtmilovou rovinku... proste nuda servirovna poradem ROADKILL!
Avatar - Skipper
11. 10. 2016 19:22
Re: Testy
Přesně tak :-) Zrovna dnes jsem si pustil pár epizod a i po letech je to proste geniální show!
11. 10. 2016 18:59
Re: Na top Gear nejde zapomenout
Britský humor mám rád,ale v poslední letech jsem ho v TG moc neviděl. :-!
11. 10. 2016 17:32
Testy
Normalni lidi nechteji testy. Lidi se chteji bavit. BBC tehdy dosla trpelivost na zacatku 90. let, kdyz jejich moderatori vykladali divakum pul hodiny o tom, jak spravne vybrat svicky. U toho chrapali i nadsenci, co jinak nosili svicky zasroubovany i do nosu.

Nakonec to zachranilo tohle obskurni trio, ktery ve vztahu k autum hraje pred kamerou totalni paka, a to tak dobre, ze se v tom lidi uplne poznavaj..
Avatar - CHerokee
11. 10. 2016 17:03
Re: Na top Gear nejde zapomenout
Tak nějak. Ono to není o auutech, ale o moderátorech, o lidech....a tam ma Clarksonova parta potenciál.