Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

The Grand Tour Clarksona a spol: Konečně pořádný trailer! Tohle je bomba!

David Bureš
Diskuze (11)
Nová show Clarksona a spol. dorazí ve velkém stylu. Těšit se můžeme na souboj nejlepších hypersportů světa nebo vůbec nejpodivnější srovnání aut světa.

Internetová služba Amazon Prime již 18. listopadu začne vysílat novou automobilovou show The Grand Tour, jejímiž hlavními hvězdami jsou bývalí moderátoři slavného Top Gearu, Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May. Na příchod nového pořadu konečně láká pořádný trailer.

Dosud jsme tu měli jen krátkou upoutávku, která odhalila datum zahájení vysílání show. Až nyní je tu delší video, které toho ukazuje již více. Zveřejněný trailer stojí opravdu za to, protože naznačuje, že Clarkson a spol. jsou stále v perfektní formě, a tak se máme na co těšit.

Vedle dříve odhaleného trojboje Ferrari LaFerrari, McLarenu P1 a Porsche 918 Spyder prezentuje i záběry z dalších reportáží, které se ve dvanáctidílné sérii objeví. Tvůrci pořadu si pro nás připravili i netradiční srovnání Aston Martinu DB11, Rolls-Roycu Dawn a Dodge Challenger SRT Hellcat nebo Alfy Romeo 4C Spider, Mazdy MX-5 a Zenosu E10. Clarkson se projede také v Aston Martinu Vulcan, přičemž rozjíždění s okruhovým speciálem mu podle všeho moc nepůjde. James May se zase pochlubí zlomenou rukou, kterou si poranil přímo během natáčení.

To všechno bude zabaleno do krásných záběrů a doplněno tradičním humorem, tak charakteristickým pro bývalou trojici Top Gearu. Název pořadu přitom odkazuje na cestování moderátorů po celém světě. Během natáčení navštívili čtyři kontinenty, přičemž i vysílání s diváky bude probíhat v různých koutech světa.

Zatím se počítá se třemi sériemi The Grand Tour, které budou čítat po 12 epizodách, dlouhých asi 60 minut a vysílaných jednou týdně. Tvůrci od Amazonu dostali na vznik pořadu 160 milionů liber, tedy zhruba 4,9 miliard korun, přičemž jen na tvorbu úvodních titulek údajně padlo 2,5 milionu liber (77 milionů korun).

David Bureš
Diskuze (11)
7. 10. 2016 12:51
Re: Práce snů
tak, toto je úplne iná galaxia, oni sú megahviezdy a všetko je k tomu prispôsobené, stačí sa pozrieť na ich ročný rozpočet
Avatar - Wolfsteen
7. 10. 2016 12:40
Re: Práce snů
Přesně tak. Myslíte si, že Clarkson zajišťuje auta, lokace apod.? Na to všechno má lidi. Neříkám, že se flákají a berou za to prachy, ale i u toho natáčení je vidět, že si to užívají.
7. 10. 2016 12:31
Re: Práce snů
oni na to majú team, o produkciu a zmluvy sa nestaraju, max scenár
7. 10. 2016 12:27
Re: spatnej trailer
podle traileru to vypada, ze 'humor' typu nahodou upusteny auto jerabem zustava ;-\
nicmene urcite to bude velka show a ja jsem na to zvedavej ....
Avatar - positivemind
7. 10. 2016 10:21
Re: Práce snů
Navíc ono to natáčení taky není žádný med. Znáte pořad Paříme s Mírou na streamu? 5 minut tam míchá nějaký drink. 4 díly se točí celý den a ještě k tomu potřebuješ scénář.

Být herec je hodně namáhavá role. Proto byl nejlepší díl speciál v Barmě, kde už bylo fakt vidět, že jsou skutečně nasraní a unavení.