Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ženeva 2013: Fotogalerie + video ze zákulisí

Diskuze (34)
Ženevský autosalon se pro novináře oficiálně otevře v úterý a pro veřejnost ve čtvrtek. Už dnes, v předvečer prvního dne, nás ale výstaviště Palexpo pustilo za své brány.

Hlavní událost nultého dne, pondělí 4. března je jasná: vyhlášení evropského Auta roku 2013. Na ceremoniálu, kde byly postupně odtajněny hlasy všech porotců, se před zraky přítomných stal vítězem Volkswagen Golf.

I samotné expozice ale mají co nabídnout. Někde je ostražitost maximální, například Ferrari, Porsche nebo i Škoda s pomocí bariér nepřipouští jediný pohled na svoje výstavní plochy. Jinde ale na chvíli zavládne neopatrnost, a tak pro vás máme například první fotku nového Bentley Flying Spur.

Na některých expozicích je ostražitost přímo neznámé slovo. Stánek Mercedesu nikdo nehlídal a většina exponátů je odhalených a na místě. A tak vám jako první můžeme přinést informaci, že Mercedes oznámí příchod pohonu všech kol do svých dvou nejmenších tříd. Známe už technická data modelů A 250 4Matic a B 220 4Matic, zatímco oficiální zdroje zatím mlčí.

Prohlédněte si naši první fotogalerii a video zachycující poslední přípravy. A nezapomeňte se na Auto.cz zítra zastavit! Poběží zde online zpravodajství, které představí nejdůležitější novinky přímo z místa. Večer pak přidáme další velkou fotogalerii a to samé zopakujeme i ve středu.

Video se připravuje ...

Diskuze (34)
11. 4. 2013 20:20
Nanič
Všetky tie vaše fotogalérie, drahá redakcia, nestoja ani za dobré slovo. Toľko prerábate vzhľad vašich stránok, a nie ste schopní dať k fotkám jeden riadok popisu. Pri niektorých aby človek fakt tipoval, čo na nich vlastne je. To ma už nebaví. :no:
5. 3. 2013 20:33
Re: Ford...
Jsem školník a záhradkář - někdo to, holt, dělat musí...
Avatar - Mireon
5. 3. 2013 18:46
Re: Duster facelift ??
Aha. A to musí mít plecháče jo? I když je to terénní auto který se prodává bez 4x4. Zajímavé
Avatar - Mireon
5. 3. 2013 18:44
Re: Duster facelift ??
Šetřit se musí víš jak. I když ty kola vlastně stojí stejně.
5. 3. 2013 18:28
Re: Duster facelift ??
to pod tou plachtou vypada spis na Dacia Duster Adventure

[odkaz]