Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

23. týden v moje.auto.cz: slavíme 1000 recenzí

Libor Zezulka
Diskuze (4)
23. týden v moje.auto.cz přinesl desítky nových recenzí, stovky nových fotografií a další nováčky v elitní skupině „nejlepší recenze.“

Další týden v moje.auto.cz (třiadvacátý), začal pozitivně. Počet uživatelských recenzí překročil první tisícovku, což považujeme za velký úspěch. Jelikož bez vás bychom této významné mety nikdy nedosáhli a neměli co slavit, hluboce se před vámi skláníme a děkujeme vám za přízeň. A teď následuje výčet toho, co zajímavého se událo v moje.auto.cz v 23. týdnu roku 2007.

Nová auta

V týdnu od 4. června do 10. června 2007 (do 12 hodin) přibylo v moje.auto.cz celkem 56 nových uživatelských recenzí. Nejvíce nových automobilů jste vložili na začátku pracovního týdne (v pondělí), a to 17. Soudě podle počtu zhlédnutí stránek vás tento týden nejvíce zaujaly vozy Porsche 924, BMW X3 2,0d, Škoda 110R coupé, Fiat Coupé a americká klasika Pontiac Trans Am. Kompletní přehled všech recenzí přidaných za posledních sedm dní si můžete prohlédnout kliknutím na tento odkaz.

Co vás zajímá (hledání)?

Výsledky vyhledávání v zásadě kopírují minulý týden. Stále vás nejvíce zajímá automobilka Škoda Auto, na čemž se zřejmě dlouhou dobu nic nezmění, druhou příčku si drží Ford, následuje BMW, Volkswagen a Renault. Za zmínku možná stojí celkový počet hledání na stránce moje.auto.cz. Nuže 23. týden přinesl celkem 62.437 dotazů na konkrétní značky či modely, právě tolik proběhlo na moje.auto.cz v uplynulém týdnu hledání.

Aktualizace základ života

Aktualizace recenze v moje.auto.cz se stala pro mnohé uživatele takřka denním chlebem, za což jsme velmi rádi, za což vás chválíme a časem i odměníme. Ve sledovaném období proběhlo 1200 editací a přibylo 1618 nových fotografií. Na plno běží v moje.auto.cz také diskuse, příspěvky přibývají často neuvěřitelným tempem.

Nejlepší recenze

V uplynulém týdnu redakce ocenila titulem „Nejlepší recenze“ následující vozy a uživatele:

Nejčtenější

Vítězem se z hlediska počtu zhlédnutí stránky stal tentokrát Pontiac Trans Am (3474). Na druhém místě se z poměrně velkým odstupem umístilo BMW X3 (1411), třetí místo patří Porsche 924, čtvrté Škodě 110R coupé a páté dalšímu Porsche 924.

Novinky v moje.auto.cz

Překonání hranice 1000 aktivních uživatelských recenzí jsme oslavili spuštěním stránky FAQ, na které naleznete odpovědi na často kladené otázky a řešení častých problémů. Více informací k tomuto tématu naleznete v sekci novinky na moje.auto.cz.

Libor Zezulka
Diskuze (4)
Avatar - zezlik
10. 6. 2007 14:15
Re: Kde je FAQ???
Zde - [odkaz]