Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

A vy jste si mysleli, že Češi jsou za volantem agresivní (video)

Aleš Dragoun
Diskuze (130)
Nikdo neříká, že jsou Češi za volanty nějací andílkové, ale temperamentnějším národům se vyrovnat nemohou.

A zdaleka nejde jen o muže-řidiče, ale i o ženy. Třeba na brazilských silnicích se občas dějí zajímavé věci. Stačí jedna křižovatka a řidička fiatu, která se zřejmě snažila na červenou předjet motorkáře jedoucího v levém pruhu. To video ještě neukazuje. Jenže, hoši od motorek jsou ostří a nemusí zrovna řídit harleye, ale třeba velký cesťák nebo supersport.

Řidič jednostopého stroje jí auto nakopl, načež ho milá dáma srazila na zem. Pranic se mu to pochopitelně nelíbilo. Pak ho dvakrát nabrala na kapotu a vzala to i s ním doleva šikmo přes silnici na protější parkoviště. Ještě stačila nabourat na něm stojící jiný vůz. Co na tom, že původně stála v řadě dalších aut? No, nějaké místo tam bylo...

Motorkář slezl z kapoty a snažil se řidičce vyrvat klíčky od zapalování, aby se ho náhodou nepokusila sejmout ještě jednou. Jisté je, že celý incident způsobil docela slušnou zácpu a to, že se ani jednomu z jeho účastníků naštěstí nic nestalo.

Aleš Dragoun
Diskuze (130)
31. 3. 2012 15:23
Re: Auto bolo kopancom poskodene
A to je přesně, na co jsem tu několikrát upozorňoval. Každej se tu staví za ženskou a je mu naprosto jedno, že ta ženská je agresivní.

Co bys ty sám napsal, kdyby se role prohodily a na tý motorce seděla ženská?

Napsal bys, že je dobře, že ji ten chlap v autě nabral? Pochybuju. :-!
Avatar - skejpa
31. 3. 2012 15:01
Re: Auto bolo kopancom poskodene
Hele, reknu ti to takhle. Ja bych si to na motorce nedovolil. Mam sice jen skutr ale proste bych si to nedovolil. A kdyz bych nekomu kopnul do auta, ocekaval bych, ze on do me taky najede. Samozrejme bych asi necekal, ze me pak nabere >:D Ale vadi mi, jak se tady kazdej navazi do te ridicky a na agresivitu za riditky se jaksi zapomnelo.
31. 3. 2012 14:34
Re: Auto bolo kopancom poskodene
Kopanec do auta na 15 tis? >:D Ty jsi naprosto mimo. >:D To by to auto muselo být "z cukru".
Ten motorkář nic nerozbil, ale ženská ho přejela.
Znovu opakuji, video se jemnuje argesivita ZA VOLANTEM. Ne za řidítky.

PS: Vše nasvědčuje tomu, že ho ta ženská někde nějak naháněla, proto se na něho tak lepí a snaží se ho autem "potrestat".
Avatar - skejpa
31. 3. 2012 14:25
Re: Auto bolo kopancom poskodene
Kopanec do narazniku, to vyjde i s lakovanim tak na 15. A podle toho, co sem koukal, tak rozbil i svetlo, tak si to pripocti. Je to pako. Kdyby nezautocil, urcite by se to obeslo bez takto vyhrocene reakce.
edit: tak mozna svetlo nerozbil, mozna taky jo. kazdopadne nemel utocit.
31. 3. 2012 13:07
Re: konec
To se tady dostáváme na rovinu spekulací, jestli ten člověk na motorce, byl schopný zadním kopem nohou v "mokasíně" auto nějak více poškodit. Za mě říkám, plastový narazník max. poškrábat, blatník možná lehce prohnout a možná poškrábat, ale gumovou podrážkou a koženou botou tomu nevěřím.

Jinak něco jiného je, když auto/díl necháš přelakovat v servisu, nebo když to dovezeš rovnou do lakovny. Cenový rozdíl je opravdu velký. ;-)
V servisu to jde většinou všechno na pojistku, takže si nastřelí cenu docela vysoko a pojišťovna to bez keců uhradí. Takhle mi to vysvětlil sám pan majitel autosalonu.