Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Adriana Sklenaříková v reklamě na Superb!

Ondřej Šuch
Diskuze (26)
Dlouhé nohy se nevejdou všude... ale do Superbu ano. Reklamu natočila Škoda France a Adriana Sklenaříková, která zde používá své nové jméno Karembeu. Odkaz na video najdete v článku!

K vytvoření televizní reklamy potřebujete dobrý nápad. A Christian Vince z „Agence V“ dobrý nápad měl. Spojení Škody Superb jako prostorného vozu s vysokou dívkou, která má v životě spoustu nesnází, zjevně zaujme nejen automobilové nadšence.

Když totiž měříte 184 cm, často vám něco nevyhovuje; stoly a dveře jsou moc nízké, postele krátké… Jako představitelku této vysoké krasavice si Škoda France vybrala Adrianu Karembeu (Sklenaříkovou) i z toho důvodu, že dívka má kromě dlouhých nohou také kořeny v České republice.

Škoda se rozhodla pro britského producenta reklam Neila Harrise. Se štábem se sešel Philippe Lesourd, fotograf, který pracoval na několika televizních reklamách na parfémy slavných značek (Oxygène de Lanvin a KenzoFlower), aby vytvořili prostředí kolem Škody Superb a Adriany v domě s výhledem na moře.

Takže, dívejme se..., video najdete zde.

Ondřej Šuch
Diskuze (26)