Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Aston Martin DB9: Tři speciální edice

Diskuze (1)
Aston Martin letos připravil čtyři limitované edice svých modelů. V Gaydonu si ale myslí, že to nestačí…

Rok 2010 byl v podání Aston Martinu smrští speciálních verzí aktuálních modelů. Počítejte s námi: V12 Vantage Carbon Black, DBS Carbon Black, DBS UB-2010 a V8 Vantage N420. První dvě sází na elegantní černou a luxus v kombinaci s karbonem, UB-2010 je konfigurace dle vkusu šéfa automobilky Ulricha Beze, která byla vyrobena ve 40 exemplářích, a N420 připomíná závod 24 hodin na Nürburgringu.

Jediný model byl z těchto speciálních edic vynechán – cestovní kupé a kabriolet DB9. Tento nedostatek Aston Martin v posledních dnech roku 2010 vynahrazuje víc než bohatě, připravil hned tři speciální edice.

Carbon Black má stejnojmenný černý lak, desetipaprsková 19palcová kola s lesklým černým lakem, čalounění kůží Obsidian Black, dekor Piano Black, strop potažený semi-anilinovou kůží a skleněná tlačítka v interiéru.

Edice Quantum Silver má stejnou výbavu s jediným rozdílem – lak karoserie je v barvě Quantum Silver, použitém na DBS, kterým jezdil James Bond ve filmu Quantum of Solace. Tento odstín bylo dosud možné objednat výhradně pro DBS.

Poslední z trojice edic je Morning Frost. Ta se může pochlubit bílým perleťovým lakem a čalouněním sedadel hnědou kůží a stropu metalickou bronzovou kůží.

Všechny verze budou mít na prazích cedulky s vyznačenou příslušností k edici.

Diskuze (1)
Avatar - Pekelná Micinka
26. 12. 2010 00:10
OT
A jedna edice z Manchesteru 1980 [odkaz]