Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

AUTO 7 - 20/04

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Pařížský autosalon už se blíží a jednotliví výrobci pomalu začínají poodhalovat roušku svých tajemství. Představíme vám nové Porsche Boxster, třídveřový Opel Astra s prosklenou střechou, vyladěné Mini a další.

OBSAH 20/04

Přímo na věc…

Premiéra 6

Audi už nehodlalo déle čekat a rozhodlo se co nejrychleji představit výrazně modernizovanou modelovou řadu A4.

Novinky 8

Pařížský autosalon už se blíží a jednotliví výrobci pomalu začínají poodhalovat roušku svých tajemství. Představíme vám nové Porsche Boxster, třídveřový Opel Astra s prosklenou střechou, vyladěné Mini a další.

Jízda 14

Francouzská novinka střední třídy Peugeot 407 je k mání už i ve verzi kombi. Vyzkoušeli jsme její odlišnosti od výchozího sedanu.

Tajné projekty 16

Naše pravidelná rubrika tentokrát přistihla při testování Smart Formore, který koketuje s trendem SUV. Dále jsme odhalili nový Opel Zafira.

Jízda       18

Tak na tento okamžik jsme byli obzvláště zvědaví: v Turecku jsme jako jedni z prvních usedli za volant nové Dacie Logan.

Test 22

Má stylový kabát střižený italských návrhářem, ale pochází z Jižní Koreje. Co je to? Daewoo Kalos, které jsme zkoušeli s motorem 1,2 litru.

Test      23

Nissan nabízí v segmentu kompaktních MPV model Almera Tino. Jak se nám líbil v nejluxusnějším provedení?

Spotřebitelský test      26

Nissan X-Trail během našeho testu poctivě ukrajuje tisícovky kilometrů. Jak obstál při další zatěžkávací zkoušce?

Test      33

Nová generace Volkswagenu Transporter se pyšní nesčetným množstvím variant. My jsme zkoušeli provedení valník.

Srovnávací test 42

Vzali jsme dva kabriolety a vyrazili s nimi napříč Českou republikou. Zdál se nám lepší Smart Roadster, nebo Fiat Barchetta?

…a vše kolem

Seriál      20

Druhý díl našeho seriálu vás provede nejhezčími scenériemi Krušných hor. Průvodcem vám bude Citroęn C3 Pluriel. Jedná se o další zajímavý tip na výlet s otevřeným autem, a to i přesto, že začíná v nepříliš vábném Litvínově. Je až překvapující, jak hezké dokáží Krušné hory být.

Tuning 24

Skloubit práci s koníčkem je snem každého muže. Podařilo se to Jardovi Hejlovi z Plzně, který vám ukáže svou hodně slušně poladěnou Astru GSI a který si právě tuningem vydělává.

Akce       28

Každá iniciativa, která si klade za cíl snížit počet neštěstí na našich silnicích, má dostat svůj prostor. I proto vám představujeme akci, jejímž hlavním pořadatelem je importér automobilů Volvo do České republiky. My tuto iniciativu samozřejmě podporujeme.

Prodejní akce      29

Naše tradiční rubrika i tentokrát mapuje aktuální slevové akce výrobců a importérů. Náš přehled se vyplatí sledovat, protože vám může uše-

třit až desetitisíce korun. Se začátkem září kromě toho přibylo i mnoho nových slev.

Bazar      36

Tentokrát jsme při představování ojetého auta sáhli po luxusnějším Audi A4. V čem jsou jeho silné stránky, a v jakých oblastech naopak zaostává? Zároveň vás seznámíme s další soutěžící v Miss Auto Esa.

Lahůdka 38

Pokud značka Ford spojí některý svůj model se jménem Shelby, jedná se o extrémní automobil, který oslní jak atraktivním hávem, tak sportovními výkony. Ford Shelby GR-1 není rozhodně výjimkou.

Patina      40

V období první republiky byla Škoda Popular stěžejním produktem mladoboleslavské automobilky. Životní příběh tohoto vozu je bezesporu zajímavý. Podařilo se nám sehnat i spoustu dobových fotografií, které byste jinde jen těžko hledali.




Odkazy:

www.auto7.cz

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)