Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

DaimlerChrysler propustí 6000 zaměstnanců

Libor Zezulka
Diskuze (22)
Koncern DaimlerChrysler oznámil, že v průběhu tří let sníží počet pracovních míst o 6000. Propouštění se bude týkat dělnických profesí i administrativních pracovníků.

Koncern DaimlerChrysler v úterý 24. ledna 2006 oznámil, že v průběhu tří let sníží počet pracovních míst o 6000. V tiskovém prohlášení zároveň uvedl, že skupiny Chrysler a Mercedes budou v následujících letech úžeji spolupracovat. Propouštění se bude týkat dělnických profesí i administrativních pracovníků, celkem opustí DaimlerChrysler 20 procent zaměstnanců. Skupiny Mercedes-Benz a Chrysler budou v budoucnu více vyžívat vzájemných synergií a poznatků z výzkumu a také sdílet více prvků.

Libor Zezulka
Diskuze (22)
26. 1. 2006 16:11
Re: TTT ruleZZ, again and again
Ono... mě je například šumafuk, jak to u PORSCHE bouchaj... když na konci vyjede z brány jedna nááádherná 911ka :-) :yes:
25. 1. 2006 20:20
Re: Výhra vs Pohroma?
Nesmíš si to představovat jako hru na vojáky u vás za barákem... To snižování pracovních míst se nebude dotýkat počtu vyrobených aut... Ty sis asi snižování pracovních "míst" zapletl s parkovacím místem :-) Tak klid... auta budou... Jen je teď bude dělat míň lidí. Ani ti nevím, jestli bys z toho měl bejt tak rozjančenej. Opravdu...