Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Doporučujeme: Hity týdne 10/2015

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Které články a videa se vám minulý týden líbily nejvíce? Zde je přehled tří nejčtenějších a nejsledovanějších.

Minulý týden na Auto.cz vyšlo 135 článků s novinkami a videi.

Přinášíme přehled těch, které minulý týden vzbudily největší zájem. Které novinky a videa oslovily největší počet čtenářů? Podívejte se na krátkou rekapitulaci.

Na podzim letošního roku přijde na trh Škoda Superb Combi, na jaře 2016 to má být podle našeho dobře informovaného zdroje MPV Roomster druhé generace a ve třetím čtvrtletí stejného roku se prý ukáže nové sedmimístné SUV Snowman. A právě poslední jmenovaný automobil zachytil náš čtenář, který si nepřál být jmenován, při prvních testech v Mladé Boleslavi.

Hostesky přinášejí na oltář výstavních stánků obrovskou oběť. Jednak se musejí kolem naleštěných čtyřkolových novinek pohybovat velmi opatrně, aby za nimi každou chvíli nestál „zřízenec“ s prachovkou a lešticím přípravkem, ale také se musejí neustále usmívat. A to i na návštěvníky, kteří slušnými mravy zrovna neoplývají.

Zcela otevřeně mluví o svém soukromém životě, pocitech, čerstvé zlomenině klíční kosti i plánech do budoucna. Když však přijde řeč na jeho práci, je pochopitelně skoupější, ví že některé věci prostě nesmí prozradit. Přesto se nám z něj během rozhovoru, kterého se zúčastnil také šéfredaktor Auto Tipu Petr Benzl, podařilo dostat řadu zajímavých informací. Naše dotazy logicky směřovaly k Superbu, ale ptali jsme se rovněž na kombi a další nové modely, které se letos představí.

Pokud jste nebyli na představení nové Škody Superb v pražském Karlíně, mohli jste si podobnou atmosféru užít také na ženevské výstavě. Automobilka totiž první novinářský den vyhradila vlajkové lodi celou expozici a všechno pojala opravdu impozantně - nazvala jej "Den Superb".

Další z nápaditých amerických reklam tentokrát ukazuje křehkou pohlednou dívku s novým vozem Ford Mustang, která si dává rande naslepo s muži. Po chvíli hovoru se společně odeberou na krátkou projížďku městem, která je pro některé spolucestující utrpením. Blondýna špatně řadí, a vůbec působí za volantem velmi nejistým dojmem. No prostě klasicky Žena za volantem...

Ferrari se nám po desítkách let pravidelné inovace designu vydává, zřejmě z důvodu snižování nákladů, cestou mírné mezigenerační evoluce, po Californii T byl stejný recept použitý i na mid-engined 488 GTB, byť si nutnost dodatečného chlazení přeplňovaného motoru vyžádala agresivněji stylizované nasávací otvory a charakter auta se tak změnil malinko více, než u zmíněného kupé-kabrioletu.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)