Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Harry Potter: Jak by to vypadalo, kdyby čarodějové byli auta

Michal Fokt
Diskuze (11)
Co kdyby někdo natočil Harryho Pottera jako animák, inspirovaný kreslenými filmy Cars a Cars 2? Jak by mohli vypadat hlavní hrdinové?

Na webu carwow se objevila zajímavá (no, zajímavá..., spíše bizarní) galerie postaviček z Harryho Pottera, jsou však zosobněny známými automobily. Jak by možná vypadali hlavní hrdinové, kdyby se natočil film, inspirovaný animákem Cars? Je to sice hrozná blbost, ale když máme ten víkend a venku je hnusně... ;-)

Hlavním hrdinou by se stal Ferharry Testapotter, vzniklý mutací testarossy a jeho nerozlučnými přáteli by byli Granger Rover, tedy Hermiona, říznutá evoquem a pochopitelně Renault Weasley coby Grand Scénic s nezbytnou krysou a retro polepy a koly. Moc to nevyhrál chudák ředitel školy čar a kouzel Dumble-four-door, Brumbál "schytal" Suzuki Liana.

Naopak snad až nepřiměřeně noblesní je Volvo Malfoy, zatímco Ford Voldemort by do role zapadl perfektně, stejně jako Cerberus Snape, vzniklý konverzí TVR Cerbera. Skřítek Doblo je pak naprosto dokonalý, vůbec si však nejsem jistý Rupiem Hybridem, obr Hagrid mi k priusu opravdu moc nesedí. Ale co, je to jen produkt někoho, kdo zrovna neměl nic užitečného na práci, tak proč se v tom šťourat. :-)

Michal Fokt
Diskuze (11)
Avatar - Michal Fokt
21. 11. 2016 15:17
Re: Michale?
Toho jsem se bál ;-\
20. 11. 2016 11:21
odpad
Tenhle odpad ukazují na autowebu a mrzí mě, že auto.cz musí klesat na jejich úroveň :-(
Avatar - Machýrek
20. 11. 2016 08:39
Sra*ky
:no:
20. 11. 2016 05:34
Redakce mění...
...cílovou skupinu. My jsme pro ní zřejmě vystřílené pušky.

Ještě, že tu má Holdena... :yes:
19. 11. 2016 22:51
Re: Auto-Zeman
No jasně, a kdyby byl schválen patřičný zákon, tak bys mě taky hned udal, že? >:-[] >:-[] >:-[]