Hledáte originální dárek pro ženu?

Komerční prezentace

Štědrý den, celodenní shon a příprava na večer, teď si už jen vychutnat večeři a počkat, jaký dárek pod stromečkem to bude letos. Napětí by se dalo krájet, bude to tradičně oblečení nebo parfém jako vloni? Překvapí mě tentokrát muž něčím výjimečným, něčím, z čeho budu mít opravdovou radost?

Pokud sháníte opravdu netradiční dárek pro ženu, tak zapomeňte na kosmetiku v dárkových baleních nebo spotřebič do domácnosti. Z těchto dárků bude mít žena sice radost, ale určitě ne takovou, jako kdyby dostala něco originálního a hlavně od srdce.

Tak co na to jít tentokrát jinak a vybrat něco opravdu originálního? Máme pro vás tip na dárek pro ženu, který jí ohromí a o kterém bude ještě dlouho vyprávět. Dárek pro ženu, ze kterého bude šťastná a který jí budou všechny kamarádky závidět.

Co to je? Originální Damboxeo Truhla se zámečkem od Manboxeo.cz. Elegantní dřevěná dárková Truhla pro ženu plná unikátních a originálních produktů. Truhla, k jejímuž otevření potřebuje obdarovaná trochu důvtipu, trpělivosti nebo síly. Už je vám to jasné? Ano! Zámek Damboxeo Truhly půjde otevřít pouze po vyluštění záludné šifry nebo pomocí přiložené pilky.

Nejlepší dárek pro ženu, ze kterého bude mít dlouho radost a na který určitě dlouho nezapomene.

Ilustrační foto Ilustrační foto

Velký výběr dárků pro ženy

Na Manboxeo.cz najdete více než 60 unikátních obsahů Damboxeo Truhel. Pro milovnici Baileys, gurmánku, kafařku, čajařku, pivařku, vinařku, praktický dárek pro ženu, která miluje fitness, Prosecco, kosmetiku, čokoládu, sladkostí a další. Stačí si jen vybrat. A pokud vybíráte dárek pro ženu na poslední chvíli, Damboxeo Truhly jsou vždy skladem, takže můžete počítat s rychlým dodáním do druhého pracovního dne.

Ideální dárek pro ženu

Prosecco – lahodné šumivé víno s kořeny v Itálii, které miluje skoro každá žena. Damboxeo dárková Truhla s Proseccem, originální dárek pro ženu, obsahuje nejen tuto šumivou lahůdku, ale i spoustu luxusních dobrot, které se k ní skvěle hodí. Prosecco Perlage Alfa Rosé Extra Dry je organické Prosecco z odrůdy Glera a Pinot Nero, které prostupují svěží tóny bobulí a květin. Chuť je sušší až středně sladká, závěr lehce nakyslý. Kromě výběrového Prosecca jsme do této Truhly přibalili i další prémiové produkty, na kterých si obdarovaná určitě pochutná – luxusní anglický popcorn Joe & Seph´s s příchutí Prosecca i brandy, broskvový džem s proseccem, sýrové vafle s příchutí Goudy, italské sušenky s mandlemi a delikátní kachní paštiku s Armaňakem.

Tak nezapomeňte

Až budete příště hledat vhodný dárek pro ženu nebo dárek pro ženu, který jí vyrazí dech, nezadávejte do vyhledávače slova jako dárkový koš pro ženu nebo dárková sada pro ženy, zapamatujte si Damboxeo dárkové Truhly pro ženy od Manboxeo.cz.

Manboxeo.cz - Prémiové produkty. Originální balení. Zážitek pro všechny.

Ilustrační foto Ilustrační foto

Komerční prezentace
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly