IVECO Daily odolná jako náklaďák, ovladatelná jako dodávka!

Komerční prezentace

IVECO Daily je mnohem více než dodávka. Je to revoluce v podnikání! IVECO Daily přichází s konkrétními profesionálními řešeními, která splňují požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků. Vozidla IVECO Daily jsou vyhlášená mimořádně odolným rámovým podvozkem, výbornou spolehlivostí a úspornými ekologickými motory. Odolná jako náklaďák, ovladatelná jako dodávka!

IVECO Daily se svými 3,5 tuny patří mezi nejprodávanější dodávky a lehké užitkové vozy v ČR. Tato nová již šestá generace vozidel nabízí jedno z nejlepších řešení ve své kategorii co do přepravní kapacity. Ve své třídě disponuje největšími objemy nákladového prostoru a to až 19,6 m3 (dvoumontáž).

Tvrdou práci a těžký náklad hravě zvládne zadní náprava inspirovaná náklaďáky. Pevnost konstrukce garantuje podvozek se žebřinovým rámem, který vydrží i velkou zátěž a umožňuje tak širokou variabilitu nástaveb. Je tak ideálním parťákem pro přepravu, ať už podnikáte v jakémkoliv oboru. IVECO Daily poskytuje výkon a udržitelnost, které jdou ruku v ruce se spotřebou paliva a nízkými celkovými náklady na vlastnictví. Spolehlivé turbodieselové motory 2,3l a 3,0l o výkonu až 210 koní (3,0l motor, s automatickou převodovkou Hi Matic) přináší o 10 % lepší efektivitu paliva ve městech. Až dvojnásobný výkon je dosažen pomocí Alternátoru Smart 220 A (12 V). Nové turbo e-VGT s rychlejší a přesnější reakcí má mnohem lepší odezvu v přechodných podmínkách. Další výhodou Daily dodávky jsou o 10 % nižší náklady na údržbu oproti předchozímu modelu.

IVECO Daily je snadno ovladatelná pomocí elektrického posilovače řízení, který je velmi přesný a usnadňuje řízení v rušných ulicích města, vy si tak budete moct vychutnat zážitek z jízdy. Dodávka se nabízí se zvětšenou olejovou vanou, která ušetří 3 % nákladů na údržbu ve městech. Nové pneumatiky s extra nízkým odporem Michelin Agilis 3, vyvinuté speciálně pro vozy IVECO Daily, zajistí dlouhotrvající výkon a bezpečnost během brzdění za mokra, a to po celou dobu životnosti.

S dodávkou IVECO Daily se nemusíte bát čelit denní městské dopravě. Užijte si bezpečné řízení bez stresu, zatímco o zbytek se postará osmistupňová automatická převodovka HI-MATIC

Dodávka IVECO Daily zahrnuje celou řadou pokročilých asistenčních systémů a vylepšené bezpečnostní prvky jako například: AEBS a City Brake Pro, Adaptivní tempomat nebo Aktivní asistent jízdních pruhů, které zlepšují jízdní vlastnosti a dopřejí tak náležitý komfort. Systémy asistovaného řízení pomáhají v obtížných situacích a snižují výskyt nehod, a to až o 38 %.  S novými technologiemi dodávky IVECO Daily se budete tak moct plně soustředit na vaši práci a v pohodlí si tak vychutnat zážitek z jízdy.

Dodávka IVECO Daily není jen výkonná a spolehlivá, ale má i styl! Nový trojdílný nárazník, lité ráfky a LED světlomety dělají Daily fešákem mezi dodávkami. Navíc s novým menším volantem, který lze nastavit úhlově a podélně, se budete cítit pohodlně jako v osobním autě.

IVECO Daily také zvyšuje laťku v oblasti konektivity, otevírá svět nových služeb, které jsou upravené na míru využití vozidla. Je to nástroj poskytující celou řadu služeb, které nám umožňují proaktivněji a efektivněji podporovat vaše podnikání, minimalizovat odstávky a maximalizovat produktivitu. Jsou to: vzdálená diagnostika, bezdrátová aktualizace softwaru, rezervace servisu v MYDAIL, údržba a servis díky monitorování úkolů a mnoho dalšího.

IVECO Daily je kompletní přepravní řešení, které je šité na míru Vašeho podnikání. 

Nově teď v akci limitovaná edice vozů Daily Van Attack v základní výbavě s rekordně nízkými cenami!

Více na https://www.kupiveco.cz/.

Video se připravuje ...

Komerční prezentace

Doporučujeme

Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly