Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Lamborghini Asterion na fotografiích: Je to on?

Ondřej Chamilla
Diskuze (6)
V jednom z magazínů se objevily fotografie vozu, kterým by mělo být Lamborghini Asterion, nový model slavné italské značky.

Podle původních nákresů se proslýchalo, že dalším vozem italské značky Lamborghini má být čtyřsedadlové kupé s benzinovým motorem vepředu a hybridním ústrojím. Nyní zde máme scany z časopisu, kde je tento stroj jménem Asterion údajně vyfocen. Na obrázku je však koncept, u kterého si nejsme jisti jak motorem vepředu, tak čtyřmi sedadly. Vůz má totiž nízkou příď a výrazné nádechy karoserie před zadními koly. Mohlo by se ale jednat o chlazení baterií.

Podle dosud známých informací by měl být použit vidlicový desetiválec v kombinaci s trojicí elektromotorů. Kombinovaný výkon vozu se podle některých zdrojů vyšplhá až na 900 koní, tedy 662 kW! Koncept hybridního supersportu se oficiálně představí již druhého října na autosalonu v Paříži. Tam se dozvíme i detaily o voze.

Ondřej Chamilla
Diskuze (6)
Avatar - cri-cri
29. 9. 2014 19:57
Re: Na lambo
přesně tak >:D přiznám je to jak tohle lambo [odkaz]
Avatar - Egi
29. 9. 2014 14:10
Re: Na lambo
jo, to určitě. Jen podle siluety je to takový krátký a vysoká střecha...tedy na poměry lamba. Trochu jako by někdo Huracán nabořil zezadu
29. 9. 2014 13:51
Žeby novodobá Miura....?
:-) ...tak ako som odhadoval siluetu tak mi to teraz ešte viac pripomína niečo ako novodobú Miuru...s motorom v zadu...:)
Avatar - EauRouge
29. 9. 2014 13:31
Re: Na lambo
Vypadá to trochu male, ale možná jen klame fotka. I když menší lambo by dávalo větší smysl, než další velký lambo s motorem uprostřed. Něco jako konkurent Caymanu mi přijde víc logický, než zaplňovat mezeru mezi Huracanem a Aventadorem. Teda pokud se jim nepodařilo udělat použitelnou koncepci 2+2.
Avatar - Egi
29. 9. 2014 13:14
Re: Na lambo
Na lambo je to takový připosražený....trochu mi to proporcemi připomíná Toyotu GT86. Ale možná jen kecají ty fotky a hlavně samozřejmě se hůř odhaduje velikost