Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nejdřív řízení, potom zábava (video)

Libor Zezulka
Diskuze (3)
Poslední video organizace DOE, které vám na Auto.cz nabídneme, jasně ukazuje, že sledování dění mimo vozovku místo na ní se nevyplácí.

Tu situaci určitě znáte. Je hezký den, něžné pohlaví vyrazilo do ulic v krátkých sukních a průsvitných halenkách, takže máte úplně jiné starosti, než sledovat dění na silnici. To je však veliká chyba. Jeden dlouhý pohled na slečnu na chodníku může stát někoho vážná zranění a vás soud. Nebo to také může dopadnout ještě mnohem hůř. Chcete vědět jak? Podívejte se na poslední video, které připravila britská organizace DOE. Slogan zůstává stejný jako u předposledního snímku: Pay attention or pay the price.

Poznámka: Videa jsou k dispozici ve formátu DivX a WMV.

Ke spuštění DivX videí je nutné mít v MediaPlayeru nainstalován plug-in DivX, který si můžete stáhnout zde. Tento formát lze s příslušným kodekem přehrát na všech operačních systémech. Ke spuštění WMV videí není nutné na platformě Windows nic instalovat - MediaPlayer sám video přehraje. Tento formát videa však není použitelný v jiném přehrávači a na jiných operačních systémech.Další zajímavá videa najdete ZDE.

Libor Zezulka
Diskuze (3)