Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nejvyhledávanějším sportovcem roku 2014 dle Googlu je Michael Schumacher

Ondřej Chamilla
Diskuze (1)
Zdravotní stav legendárního pilota Formule 1, který se zotavuje po nehodě na lyžích, zajímalo v tomto roce mnoho lidí. Podle Googlu je nejvyhledávanějším sportovcem na internetu.

Z analýzy více než dvou trilionů vyhledávání ve vyhledávači Google vyplývá, že ze sportovců byl tento rok největší zájem o Michaela Schumachera, pilota Formule 1, který se již téměř rok zotavuje z vážné nehody na lyžích. Ohledně jeho současného zdravotního stavu je stále mnoho nejasností, vypadá to však, že pokroky dělá sedminásobný mistr světa F1 jen pomalu.

Rekonvalescence v Schumacherově sídle na břehu Ženevského jezera stojí 3,5 milionu korun týdně, nyní se navíc ukázalo, že někteří ze sponzorů slavného závodníka mu již vypověděli smlouvu. Není se příliš čemu divit, byť třeba Mercedes-Benz se nechal slyšet, že bude za Michaelem stát vždy a svou sponzorskou smlouvu nikdy nevypoví. I s ubývajícími příjmy se však rodina Schumachera o vyschnutí konta bát nemusí, jmění legendy motosportu je odhadováno na 17,8 miliardy korun.

Ondřej Chamilla
Diskuze (1)
Avatar - Egi
19. 12. 2014 00:22
Tipnul bych si
že statistika nejvyhledávanějších pacientů by skončila stejným výsledkem