Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nový film Lamborghini: The Man Behind The Legend má první ukázku

Ondřej Mára
Diskuze (4)

Film nabídne pohled do zákulisí vzniku jednoho z nejslavnějších a nejúspěšnějších výrobců supersportovních automobilů na světě.

Na plátna kin se chystá nový snímek z prostředí automobilového průmyslu, který nás tentokrát zavede do slunné Itálie. Jak už název filmu „Lamborghini: The Man Behind the Legend“ napovídá, hlavním tématem bude vznik automobilky Lamborghini a příběh jejího zakladatele.

Hlavní roli dostal Frank Grillo, který se tak divákům představí jako Ferruccio Lamborghini. Ve snímku však nebude chybět ani Enzo Ferrari, jehož postavu sehraje Gabriel Byrne. O rivalitě těchto značek přitom jistě netřeba dlouze mluvit.

Video se připravuje ...

Podle informací IMDB se přitom původně očekávaly ještě známější herecké hvězdy. Postavu Enza Ferrari měl dostat Alec Baldwin, ke změně obsazení však mělo dojít po tragickém incidentu během natáčení westernu Rust. O roli Ferruccia Lamborghini pak údajně kvůli problémům s časovým harmonogramem přišel Antonio Banderas.

Ze slavných jmen však rozhodně stojí za zmínku talentovaná herečka Mira Sorvino, držitelka Oscara za vedlejší roli ve filmu Mocná Afrodíté, nebo režisér a scénárista filmu Bobby Moresco, který získal zlatou sošku za scénář film Crash.

První ukázka filmu vypadá opravdu zajímavě a nabízí pohled hluboko do historie značky, včetně pověstné roztržky mezi Lamborghinim a Ferrarim. Během filmu se pak diváci mohou těšit na zajímavé vozy, včetně Lamborghini Miura, 350 GT nebo Countach, několika Ferrari, Porsche 356 a dalších zajímavých kousků.

Skvělou zprávou na závěr je pak skutečnost, že na film nebudeme muset dlouho čekat. Jeho oficiální premiéra je totiž naplánována již na 18. listopadu tohoto roku.

Ondřej Mára
Diskuze (4)

Doporučujeme

3. 11. 2022 12:33
Re: Tak šup, šup,
Chápu a souhlasím, jak jsem napsal i já, hezká auta a nějaký příběh.

Jde to udělat ale dobře nebo špatně. Tak uvidíme.

Grand prix (1966), Le Mans (1971) - oba trochu nostalgie - nebo Rivalové jsou za mě ok. Ty špatné jsem už zmínil.
Avatar - Dinar
3. 11. 2022 12:20
Re: Tak šup, šup,
Jo, ten street race, to je prostě holý úd, s tím asi nic nenaděláme, plus tam bude jistě x dalších pytlovin, ale je to film o autech, tak se těším. ;-)
3. 11. 2022 11:27
Re: Tak šup, šup,
Nechci ti kazit radost a očekávání, ale mám obavu, že to bude jen další sr.č.a, tedy mnohem víc "umění" než dokument.

Pokud jsem z ukázky pochopil, jedou Enzo s Ferrucciem noční pouliční závod (jako nějací američtí puberťáci), kdy je prvnímu už reálně nejméně 76 let a druhému 58, tomu, že by se to mohlo někdy stát v reálném světě já tedy nevěřím.

Snad jedině že uvidíme nějaká hezká auta srdcervoucí příběh.

Ale věřím, že tak špatný jako třeba Stalloneho film Formule ! (z r. 2001), kde sbíral z dráhy nikláky zadním kolem a co tři minuty lítaly formulky vzduchem 20 metrů vysoko vzhůru nohama nebo jen o chloupek lepší Le Mans '66 (z r. 2019), to snad nebude.
Avatar - Dinar
3. 11. 2022 10:53
Tak šup, šup,
už se těším. :-)