Pražská autopůjčovna Taggart nabízí dlouhodobý pronájem vozidel za bezkonkurenční ceny

Prezentace klienta

V současné době je moderní pořídit si automobil na operativní leasing, nicméně v takovém případě se zavazujete, že vozidlo budete využívat například po dobu tří let. Pokud se však chcete takovému závazku vyhnout, nabízí se vám jiné řešení, a to dlouhodobý pronájem aut, který ale nenabízí každá autopůjčovna.

Praha je doslova posetá autopůjčovnami, ovšem ne všechny nabízí možnost dlouhodobého zapůjčení. Prvně se tedy podívejte, na jakou dobu je schopna autopůjčovna vozidlo půjčit, až potom se ptejte na další otázky ohledně ceny a podmínek. Pokud prahnete po spolehlivém vozidle, s nímž se můžete bez problémů vydat i na cestu do zahraničí, uspokojí vás svými službami společnost Taggart, které se neřekne jinak než autopůjčovna Praha. Specializuje se nejen na dlouhodobé pronájmy, ale i střednědobé a krátkodobé. Víte, co je výhoda? Vůbec nikdo nepozná, že jste si automobil půjčili, protože na něm nenajdete žádné reklamní nálepky autopůjčovny. U leasingové společnosti se zpravidla zavážete na několik let. Jestliže však potřebujete automobil třeba jen na půl roku, nevyplatí se vám platit si operativní leasing, jenž je v poslední době velice skloňovaným pojmem. Přitom dlouhodobý pronájem auta Praha vás vyjde ve všech směrech výhodně. Pokud se rozhodnete, že automobil už nepotřebujete, stačí ho vrátit bez jakýchkoliv sankcí. U leasingové společnosti by tomu tak nebylo, museli byste zaplatit v případě předčasného vypovězení leasingové smlouvy nemalou pokutu.

Dlouhodobý pronájem si navíc mohou dovolit i jedinci, kteří se ocitli například v registru. Jestliže si chcete na koupi automobilu půjčit, nepochodíte, pokud máte záznam v negativním registru, ovšem autopůjčovna nic takového neřeší.

Se spolehlivým autem až na konec světa


Oproti ostatním pražským autopůjčovnám se společnost Taggart pyšní poměrně mladým vozovým parkem. Průměrný věk automobilů určených k dlouhodobému pronájmu je 9 měsíců a průměrný počet najetých kilometrů je 18 tisíc. Samozřejmostí je pravidelný špičkový servis vozového parku.

Dále vás potěší, že na všechna nabízená vozidla je sjednáno havarijní pojištění, přičemž autopůjčovna se vám stane nápomocná v jakékoliv nepříjemné situaci na cestách, a to i v případě, že se nacházíte v zahraničí. Přitom vy za pojištění vůbec nic neplatíte, o všechny dané náklady se stará autopůjčovna. Jedinou vaší povinností je tankovat si do automobilu palivo.

V případě potřeby vám přistaví náhradní vůz


Zákon schválnosti funguje v nejméně vhodný okamžik. I zbrusu nový automobil může mít skrytou vadu, které však nedokáže předcházet ani samotná autopůjčovna. Bohužel, i do takové situace se snadno dostanete. Společnost však myslí na všechno, a tak vám je schopna v případě potřeby přistavit náhradní automobil.

Vyberte si z pestré škály modelů


Autopůjčovna dokáže plnit sny. Jestliže máte nějaký model vysněný a je součástí vozového parku společnosti Taggart, není problém, abyste brzy seděli za jeho volantem. Objednat si můžete jakýkoliv model, přičemž velké oblibě se těší vozidla automobilky Škoda Auto. Sáhnout tak můžete po osvědčené Fabii, spolehlivé Octavii, nebo luxusním Superbu. Stejně tak vám dá autopůjčovna na výběr mezi manuální a automatickou převodovkou a mezi benzinem a naftou.

Co se výhodnosti týče, záleží na tom, na jak dlouho si chcete vozidlo půjčit. Čím je pronájem delší, tím jsou ceny příznivější a výhodnější. Jak pokračovat dál? Stačí se podívat na webovou stránku autopůjčovny Taggart, kde si můžete rovnou spočítat, na kolik vás pronájem automobilu vyjde. Prohlédnete si i vozový park, přečtete podmínky a nezapomeňte nahlédnout také na akční nabídky.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly