Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Renault Trucks Square: Nový showroom francouzské značky

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Francouzský výrobce nákladních vozidel představuje svůj nový showroom pojmenovaný Renault Trucks Square.

Brány nového lyonského showroomu se otevřely začátkem letošního března a jeho prostory jsou určeny pro reprezentaci vozidel, techniky a služeb značky Renault Trucks zákazníkům, novinářům i zástupcům veřejné správy. V případě potřeby je pak showroom otevřen rovněž pro zástupce obchodní sítě značky Renault Trucks a její interní zaměstnance.

Showroom pojmenovaný Renault Trucks Square se nachází v historickém sídle značky v Saint-Priest (Rhône). Díky své rozloze 1 200 m2 může tento prostor přijmout více než 100 osob.

Při vstupu do velké haly se návštěvník ponoří do světa Renault Trucks, kde mu expozice připomíná více než 120 let historie značky. K vidění jsou zde nejstarší vozidla značky Berliet, která je přímým předkem Renault Trucks a nechybí ani futuristický koncept vozidla Optifuel Lab 2, který v sobě spojuje řadu různých inovativních technologií přispívajících ke snižování spotřeby paliva.

Renault Trucks Square tvoří dva modulární prostory, z nichž tím prvním je konferenční centrum vybavené nejnovějšími audiovizuálními technologiemi s kapacitou 100 sedících osob.

Druhým je pak výstavní prostor určený pro prezentaci vozidel současné modelové řady Renault Trucks a s ní spojenou nabídku služeb, která je představena pomoci interaktivních dotykových obrazovek. Součástí expozice jsou také dva motory plnicí emisní normu Euro 6.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)