Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Řidič zadržen policií, místo volantu měl kleště

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (11)
Policisté z australského města Adelaide zastavili staršího sedanu značky Holden, jehož řidič vůz ovládal místo volantu kleštěmi.

Kuriózní případ se odehrál na předměstí Adelaide v ranních hodinách 23. července letošního roku. Policejní hlídka zde pro nebezpečnou jízdu zastavila bílý sedan Holden Commodore z devadesátých let.

Při prohlídce vozu policisté zjistili, že 38letý řidič k ovládání vozu místo volantu používá kleště. Dalším zásadním nedostatkem byla skutečnost, že automobil není registrován pro silniční provoz a není ani pojištěn. Navíc měl Holden prasklé dvě pneumatiky a několik drobných poškození na karoserii.

Řidič vozu byl pod vlivem omamných látek, což prokázaly testy, které odhalily přítomnost amfetaminu a marihuany v krvi. Navíc muž porušil zákaz řízení, který mu byl vystaven za dřívější prohřešky.

Zadržený řidič skončil ve vazbě a podle vyšetřovatelů se s největší pravděpodobností stal krátce před svým zastavením policií účastníkem dopravní nehody.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (11)
26. 7. 2013 17:11
aj inde na svete...
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
26. 7. 2013 14:55
Aj vidlicak je dobry volant
https://www.youtube.com/ watch?v=0v7kiBEXgLQ :D

Ako pridam zivy odkaz?
Avatar - vabis
26. 7. 2013 00:07
no a?
Je v zákoně snad hasák zakázán? >:D Lepší si umět poradit, než stát na krajnici pozérsky s mobilem a světe starej se já mám bebi.
26. 7. 2013 00:06
Re: na slovensku sa rozmohla nova moda
pamatuji se, že na internetu proběhlo tak před půl rokem nebo rokem, že někdo takhle přes noc prošel vlak plný Fiatů 500 a Pand odstavený na nádraží v Břeclavi a vybral komplet airbagy a škoda byla tuším něco k milionu. A kdyby se kradly jen airbagy, oni ještě klidně vezmou přední xenony a slyšel jsem i o celé kapotě... Tak si vyber >:D
25. 7. 2013 21:13
...
navíc to nejsou kleště, ale svorka, to je dobrý si ujasnit... :-)