Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Suzuki chce ukončit alianci s Volkswagenem

redakce AUTO.CZ
Diskuze (202)
Mluvčí VW v neděli uvedl, že automobilka nemá v zájmu prodat nebo snížit svůj podíl v Suzuki. Suzuki se však dnes vyjádřilo jasně.

Japonská automobilka Suzuki Motor Corp. plánuje ukončit svoji alianci s německým Volkswagenem. Požádá proto svého německého partnera o odkup téměř pětinového podílu, který Volkswagen v Suzuki vlastní. Oznámila to Suzuki v dnešním prohlášení.

Německá automobilka Volkswagen obvinila svého japonského partnera Suzuki z porušování jejich téměř dva roky staré dohody o spolupráci. Současně poskytla svému partnerovi několik týdnů na vyřešení situace.

Suzuki se nedávno dohodla s italským Fiatem, že od něj bude odebírat naftové motory. Volkswagen ve víkendovém prohlášení uvedl, že považuje tuto dohodu za porušení smluvních vztahů. Mluvčí automobilky včera dodal, že podniknuté kroky neznamenají konec spolupráce, a Volkswagen má stále zájem v alianci pokračovat.

Volkswagen se dohodl na koupi podílu 19,9 procenta v Suzuki v prosinci 2009 v rámci strategické dohody o partnerství, napsala agentura Reuters.

Volkswagen je největší automobilkou v Evropě. Do konce roku 2018 se chce firma stát největším výrobcem automobilů na světě.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (202)
Avatar - Parda71 (BMWfans)
15. 9. 2011 23:08
Re: marketing
Ono je to nejjednodušší a nemusí se u toho moc přemýšlet, takže zvlášť v jeho případě není divu. Každopádně mě tahle diskuze opěr utvrdila v tom, že sem chodí, mimo dobrých lidí, prazvláštní individua.
Avatar - white label
15. 9. 2011 22:23
Re: marketing
Přitom pokud bych vycházel z vašich čísel u nicku, tak jsi o 9 let starší, než on... (19)71 vs 1980. >:D
Když někomu chybí skutečné argumenty sáhne po tom, co ho obvykle nejdřív (a velmi jednoduše) napadne, např. nadávky, jeho údajně "zasloužilý" věk, thajský box apod.
>:-[]
Avatar - Parda71 (BMWfans)
15. 9. 2011 22:16
Re: marketing
Přesně tak, souhlas do poslední čárky :yes:
Je nejvíc komické, že pořád naráží na můj věk a u tebe se o to snaží taky (pro mě z nepochopitelných důvodů), snaží se házet rameny poukazujíc na svůj vyšší věk, přitom argumentací a stylem psaní bych mu já osobně tipl čerstvých 15 ve škole propadajícího puberťáka, podivné...
Avatar - white label
15. 9. 2011 21:20
Re: marketing
Jak víš, třeba to, kolik měří? Že jsi ty nikdy neviděl 110 kg svalů na pořádně stavěném chlapovi, nebo vrcholovém sportovci, ještě neznamená, že úplně každý chlap, který má 110 kg, musí vypadat jako Bibendum. A pokud máš zrovna ty, třeba jen 165 cm, i s rádivkou a podpatkama, tak chápu, že si těch 110 kg, při takové výšce, neumíš (na sobě) dost dobře představit...
Ale jinak ta tvoje indicie "thajský box", tak ta mě vážně doslova zbořila... >:D :yes:
Ještě si zapoměl připsat zmínku o černém pásku v judu a karate, tím se totiž obvykle "argumentuje" v 1. třídě ZŠ!
A to mi chceš vážně tvrdit, že tyhle "dětinské" hlášky tu píše někdo, kdo má už přes 30 let?!? 8-s
Tak tos teda zamrzl docela brutálně a hodně brzo... :-O >:-[]
Avatar - white label
15. 9. 2011 21:07
Re: marketing
Už jsem psal, že bys to jako můj zaměstnanec neměl s tím vykecáváním na netu moc jednoduché. GTIho osobně neznám, psal jsem, že kdybys chodil častěji na MACZ, tak bys spíš věděl, kdo mě tu zná osobně, no a tam ani GTI skoro vůbec nechodí...