Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tesla z vás udělá prodejce, přiveďte 10 nových zákazníků a dostanete Model X zdarma

Ondřej Chamilla
Diskuze (31)
Zdá se, že Tesla vyřešila absenci dealerství šalamounsky. Pokud k ní totiž přivedete deset nových zákazníků, dostanete jedno SUV Model X zdarma.

Funguje to takto - současní majitelé Tesly mohou doporučit svým známým koupi některého z těchto elektrických vozů, přičemž jim dají unikátní kód, který zajistí slevu 1000 dolarů (24.640 Kč) na konečnou cenu vozu. Navíc když koupi vozu doporučí, i oni získáte tisícidolarovou slevu na koupi nové Tesly, kdyby snad chtěli další.

Ti, kteří úspěšně přivedou pět nových zákazníků, získají možnost podívat se do Gigafactory, tedy továrny značky. Nabídka se však dále zlepšuje, za přivedení deseti lidí vám Tesla nabídne příležitost pořídit si speciální edici „Founder´s Series“, tedy „zakladatelskou sérii“ a to se slevou celých 20.000 dolarů (téměř půl milionu korun).

To ale stále není konec, budete-li první ve svém regionu, který dokáže přivést deset nových zákazníků, dá vám Elon Musk jeden Model X zcela zdarma. Podle některých zdrojů již majitel Tesly rozeslal emaily současným zákazníkům. Pokud bude experiment úspěšný, může Tesla tímto způsobem prodávat vozy i nadále. Chystané SUV Model X se pak dostane k zákazníkům snad ještě v tomto roce.

Ondřej Chamilla
Diskuze (31)
Avatar - PepaJ
10. 8. 2015 09:36
Re: Bože to jsou kecy...
to blue sun:...smysl to jiste dava..o tom se sam presvedcis v nasledujicich peti az deseti letech :-)
Avatar - PepaJ
10. 8. 2015 09:34
Re: HLAVNĚ KLID A NOHY V TEPLE SOUDRUZI
to Johnn:...ono to dela reklama a navic to zvysi prodeje..takze je to jednoznacne rozumne..pro vsechny zucastnene..pravidla marketingu plati a pokud mas kvalitni produkt jakym Tesla X bude ..neni duvod to nevyuzit..vse dnes bohuzel toci jen kolem zisku..i kdyz Musk se s Teslou proste snazi lidem dokazat to, ze fosilni paliva a vozu s vice jak 100letou koncepci jsou davno aut..a to vime vsichni normalne uvazuji. Jen ta ropna lobby a moc penez stale drzi pri zivote..tohoto kostlivce...ale jeho doba se uz nachylila..do deseti let se elektromobily znacne rozsiri a az se zlevni na cca 120 procent ceny standarnich vozu se spalovacimi motory..se slysnym dojezdem a moznosti rychleho nabijeni/ coz do tech 10let rozhodne bude realita/ odzvoni jim ..a to jednou provzdy!
3. 8. 2015 20:38
Re: nezdá sa mi to
Tušíš niečo o tom, aká je cena toho auta? A koľko asi takých áut dokáže zaplatiť ešte jedno? Kým niečo napíšeš, skús trochu pohnúť mozgovými závitmi. Asi by si chcel dve za cenu jedného, že...? Už ti ten Kaufland tuším lezie na mozog.
3. 8. 2015 12:46
nezdá sa mi to
Za 5 zákazníkov návšteva giga? Si dělaj *? Za 10 zľava a zadara iba ak budem prvý v regióne, čiže nikdy? Dať odmenu za díling je ok, ale tento systém je nastavený jak pre tetušky sz kauflandu.
Avatar - Hittman
3. 8. 2015 12:45
Re: HLAVNĚ KLID A NOHY V TEPLE SOUDRUZI
Ještě aby tam Tesla promítla dotaze US vlády >:D