Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tomáš Klus končí! V rozhovoru na náplavce prozradil, co bude dělat dál

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Koncert jednatřicetiletého rodáka z Třince byl jedním z hlavních bodů pátečního dne. Po skončení produkce jsme známého písničkáře krátce vyzpovídat.

Video se připravuje ...

Unikátní výstava Auta na náplavce samozřejmě není pouze o naleštěných autech. Časopis Svět motorů si pro návštěvníky připravil také bohatý kulturní program. Ve čtvrtek na hlavním pódiu zahrály kapely Jelen a Monkey Business, v pátek v podvečer menší z pódií ovládl Tomáš Klus. Jednatřicetiletý folkový zpěvák, který si mimo jiné zahrál hlavní roli v hudebním pohádkovém filmu Tři bratři režiséra Jana Svěráka, poskytnul po skončení pátečního koncertu krátký rozhovor. Co prozradil o svém vztahu k automobilům?

„Mám auta rád, ale nerozumím jim. Ale zjistil jsem, že ony mi také nerozumí, protože když jim něco řeknu, ony to neudělají,“ řekl talentovaný hudebník hned v úvodu rozhovoru. Vztah k autům má Tomáš Klus podle všeho kladný, nejdůležitější jsou však nároky na vnitřní prostor, a proto jezdí Fiatem Talento. Martin Machala se také v rozhovoru ptal, co Klus říká na náhlou změnu počasí, kdy v podstatě celý páteční den propršelo, a těsně před večerním vystoupením přestalo. „Je to kampaň. Je to celé kampaň,“ prozradil s notnou dávkou nadsázky hudebník. Ale co je vlastně Duo Talento?

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)