Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Udržujte klimatizaci ve svém autě v kondici! Navštivte včas Auto Kelly Autoservis

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Pokud jste již zažili jízdu autem s nefunkční klimatizací, jistě víte, že obzvláště v letních měsících nejde o nic příjemného. Dvojnásob to pak platí během několikahodinové cesty na dovolenou, která se tak může lehce změnit ve velice nepříjemný zážitek.

Předejít tomu můžete pravidelnou údržbou klimatizace, kterou si navíc z velké části můžete provádět sami. A na cestách vás pak nic nepřekvapí.

Běžná údržba nezabere víc než 20 minut

Nutná je především pravidelná dezinfekce klimatizačního systému. Vnitřní výměník klimatizace je nejvlhčím místem v interiéru. Vlivem změn teplot při zapnuté a vypnuté klimatizaci se ve výparníku usazují bakterie a plísně, které způsobují nepříjemný zápach. Jeho vdechování navíc ohrožuje zdraví celé posádky automobilu, což pocítí především osoby trpící alergiemi. Vzniku těchto bakterií se bohužel nedá trvale předejít, proto doporučujeme provádět dezinfekci klimatizace minimálně dvakrát ročně. Před letní sezónou a krátce po ní.

Auto Kelly má v nabídce širokou škálu speciálních sprejů, které se hodí pro rychlou dezinfekci klimatizace. Ošetření můžete provést sami doma a nezabere vám více než 20 minut.

KOMPLETNÍ NABÍDKU DOPLŇKŮ A PŘÍSLUŠENSTVÍ NALEZNETE NA WWW.AUTOKELLY.CZ

Kompletní servis klimatizace už provede profesionál

Pokud se chystáte autem na dovolenou, právě teď je ta správná doba pro návštěvu kvalitního servisu. Kromě prohlídky vozidla před náročnou cestou (stav provozních kapalin, brzdy, podvozek, povinná výbava…) vám v něm totiž zkontrolují i klimatizaci. Pravidelnou kontrolou systému klimatizace přitom ušetříte náklady do budoucna. Chladivo je nutné minimálně jednou za 2 roky vyměnit a patentovaný systém recyklace původního chladiva vám ušetří až 90 % nákladů. Kontrolovat klimatizaci pravidelně se opravdu vyplatí - při zanedbání péče může dojít k poškození důležitých součástí klimatizace a cena opravy pak šplhá do závratných částek.

Nezávislý servis – správná volba pro vás

Auto Kelly vám v tomto případě nabízí to pravé řešení díky síti nezávislých autoservisů Auto Kelly Autoservis (AKAS). Tento koncept sdružuje přes 130 autoopraven rozmístěných po celé České republice. Vaše auto bude v síti AKAS v těch nejlepších rukou. V nezávislém autoservisu se vám totiž dostane srovnatelné úrovně služeb, jako v servisu „autorizovaném“, avšak za výrazně nižší ceny. Nezávislé servisy mohou provádět veškeré servisní úkony, a to i v době záruční lhůty vozidla, která tím není nikterak dotčena. To vše díky tzv. Blokové výjimce (nařízení Evropské komise ES 1400/2002). Najděte si váš nejbližší Auto Kelly Autoservis na stránkách www.autokellyautoservis.cz a přesvědčte se sami. A na dovolenou můžete vyjet s klidným svědomím.

JAK POZNÁTE ŠPATNĚ FUNGUJÍCÍ KLIMATIZACI?

  • po zapnutí klimatizace je uvnitř vozidla cítit nepříjemný zápach
  • vytvoření chladného klimatu je pomalé a nepravidelné
  • doba potřebná k rozmrazení nebo odmlžení skel je delší
  • Využijte akce probíhající od 7. června do 11. července v síti Auto Kelly Autoservis!

    Kontrola klimatizace za 590,- Kč

    Prezentace klienta
    Diskuze (0)