Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Úřad ukrajinského prezidenta přesedlal z mercedesů do škodovek

redakce AUTO.CZ
Diskuze (30)
Úřady ukrajinského prezidenta a ukrajinské vlády přesedlaly v zájmu úspor z vozů Mercedes-Benz na vozy značky Škoda. Uvedly to dnes ukrajinské servery.

V oficiální zprávě, kterou citovaly, se uvádí, že oba úřady předaly svých 36 mercedesů zakoupených v letech 1995 až 2002 oddělení, které zajišťuje přepravu oficiálních delegací, a pro vlastní potřebu teď využívají 40 škodovek, které byly koupeny během loňského roku. Podle zprávy jde o vozy "ekonomické třídy".

Zpráva výslovně jmenuje osm lidí z úřadu prezidenta Viktora Janukovyče, kteří tato auta používají, a dva další, kteří nikoli.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (30)
14. 8. 2011 14:59
rozhovor:
Kamo ty mas medaka Ecko? Ja mam superba, na tom sa aj ukrajinska vlada vozi! >:-[] >:-[] >:-[]
Avatar - Kubass
13. 8. 2011 20:03
Re: Chudáci
Ale jo, já to beru, nejhorší investice, a hlavně nevratná je do auta, a ať si každej jezdí čím chce :-), nebo spíš každej jezdí tím co mu vyhovuje.

Utěch žárovek je hlavně potřeba dodržet správnou vatáže, páč my co máme starší mercedes máme ještě kontrolku poruchy osvětlení (dneska se to všecho píše na palubáku), a jakmile je jinej odpor větší nebo menší tak je problém a tahle kontrolka svítí :-).
13. 8. 2011 18:00
Re: v poslednim kole vyberoveho rizeni
A co vyhralo vyberove rizeni u tebe, frajere?
Avatar - Kubass
13. 8. 2011 14:38
Re: Chudáci
nene, život je změna, nemám rád dlouho jezdit ve stajnym autě, navíc si vždy koupím o něco silnější, už i aktuálních 162Kw začíná zevšedňovat, uvidím jestli příště neskočím do kompressorovyho SLK nebo do S klasse V8.

Nevím v kolika mercedesech si kdy jel, ale já už sem jel se spousty znich a diferák hučel jenom u polomrtvyho piána se 700 000Km, ale budiž :-).

A vsugerováváš si něco ty páč na mercedes v druhošce zase až tak díly drahy nejsou, teda jak co, ale vesměs ne. S žárovkama problém není, ty mají na každé pumpě, nebo myslíš že je v Mercedesu jiná jak u tebe ve škodné?
13. 8. 2011 14:01
usmevne
je usmevne jak si zde nekteri mysli ze nejaky C, E a S od Mercedesu z let 95 as 02 je neco vic nez Superb a pravdepodobne v nej vybave co sla

ty lidi co se v tom vzadu vozej budou mit +- stejne pohodli a spise si budou vsimat toho ze ten Superb nebude mit interier z 90 let a nebude tak opotrebovanej

no jen si nekdy zkuste projet nejakou bejvalou vladni limosku, to byste se divili v jak silenym stavu ty auta jsou treba po 5 letech ve sluzbach vladniho ridice a jeho pasazeru >:D