Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Dodávka Mercedes EQV má multimédia na úrovni osobáku i chytré zrcátko

Stanislav Kolman
Diskuze (1)

I zosobněné dodávky pozvolna přezbrojují na elektrický pohon a Mercedes-Benz EQV není výjimkou. Ještě před plnohodnotným testem jsme si podrobně posvítili na pracoviště řidiče.

Před časem se v redakci zastavila elektrická dodávka Mercedes-Benz EQV pro sedm cestujících. Brzy samozřejmě dojde na tradiční test, ale ještě před podrobným zkoumáním vozu samotného a jeho jízdních vlastností jsme se společně s kamerou podívali na multimediální prostředí.

Ačkoliv EQV staví na stejných základech jako užitkový sourozenec, uvnitř je to možná až překvapivě moderní auto. Samotné pracoviště řidiče totiž nemá daleko k tomu, co známe z klasických osobních mercedesů. A nemyslíme jen multimediální systém s vestavěnou navigací a spoustou funkcí, vhod přijde i obraz ze zadní kamery, jenž lze promítat do vnitřního zpětného zrcátka. Ale nebudeme předbíhat, všechno důležité se dozvíte ve videu výše!

Stanislav Kolman
Diskuze (1)

Doporučujeme

24. 7. 2022 00:25
Mozna nejlepsi EV na trhu
Doufam, ze si redakce raci povsimnout, ze toto je mozna nejlepsi EV na trhu.

Ano, jen pro urcite vyuziti, ne pro kazdeho. Ovsem do velkeho mesta pro pocetnou rodinu je to tak trochu dokonale. A za slusne penize.

Tesim se na recenzi.