Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Martin Vaculík otestoval legendární gazík! Jak se UAZ Hunter předvedl v terénu?

redakce AUTO.CZ
Diskuze (36)

Technický expert Martin Vaculík vám dnes představí auto, které mladší ročníky z našich cest nepamatují. Přesto jej stále můžete koupit jako nové.

Není moc vozů, které by automobilového specialistu Martina Vaculíka nadchly natolik, aby o nich chtěl dobrovolně natočit půlhodinové video. Když se ale v redakci zastavil UAZ Hunter, mnoho přemlouvání nám to nedalo.

Jak se totiž v dnešním videomateriálu dozvíte, „gazík“ stále můžete pořídit jako zbrusu nové auto. Záměrně neříkáme moderní, protože co do techniky a interiéru pořád vyznává ty nejpůvodnější hodnoty. A nebyl by to pořádný test UAZu Hunter, kdyby s ním Martin Vaculík nevyrazil do terénu. Troufáme si říct, že dnes se opravdu máte na co těšit!

A pokud vás videa Martina Vaculíka baví, nezapomeňte nás sledovat také na instagramovém profilu @auto.cz. Tam o novinkách od tohoto oblíbeného tvůrce s předstihem informujeme a publikujeme i zajímavé materiály ze zákulisí.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (36)

Doporučujeme

Avatar - karoque
7. 6. 2021 02:47
Re: Zabiják
Canocar :-[] :-[] :-[] To je ta firma, kde podváděli s nástřikem Dinitrolu, jak to řešilo i zastoupení? Protože tak odflinknutá práce se totž jen tak neviděla. Canocar neeee :-[] :-[] :-[] Ale UAZ prubněte, o tom žádná.
Avatar - eLzyx
4. 6. 2021 09:21
Re: Homologace
není to nově uvedené auto do provozu, ale kontinuálně vyráběné auto od roku 1971. Proto na něj mohou být různé výjimky. Schválené do provozu bylo už před mnoha lety.
3. 6. 2021 21:57
Re: Gazík?
Presne. Do 1989 boli offroady gazik, potom jeep. Easy.
3. 6. 2021 21:56
Re: Gazík?
No ved to si neodporuje: GAZ+UAZ+ARO= Gazik :)
3. 6. 2021 21:03
Re: Gazík?
souhlas! Taky jsme na to dávali pozor a rozlišovali co je co, my jsme vnímali Ara jako trochu podřízená Gaz/Uaz. (a trochu záviděli že s tím nemůžeme normálně jezdit. Užíval jsem si možnost na táboře jezdit pro potraviny v Gazu 69..
Když je člověk mladej spousta věcí vypadá jinak než po půl století ;-)